Un amic i-a cerut sa-i trimita poze cu ea dezbracata, dar a regretat imediat gestul. Ce biletel a primit apoi adolescenta

26-02-2016 17:19

viral

O tanara caruia un amic i-a cerut sa-i trimita poze cu ea dezbracata a avut parte de o surpriza dupa ce refuzul el l-a facut pe el sa se simta atat de prost incat sa-si ceara scuze intr-un mod original.
 

Michaela a postat schimbul pe Twitter schimbul de mesaje pe care l-a avut cu Ethan, un amic care ii ceruse cateva poze cu ea dezbracata. Cand tanara in varsta de 19 ani a refuzat, Ethan si-a cerut scuze si a intrebat-o cum se poate revansa, scrie Huffington Post.

"Aveam o zi proasta si-mi pare rau. A fost un gest nepotrivit. E greu sa sune sincer ce spun, dar jur ca imi pare rau. Sper ca ma poti ierta. Am regretat imediat ce ti-am trimis acel mesaj. Nu stiu cum sa repar lucrurile", i-a scris el.

Cand Michaela i-a sugerat sa-i trimita un aranjament comestibil, baiatul nu a stat pe ganduri. Adolescenta s-a trezit si cu un biletel prin care amicul ei isi cerea inca o data iertare.

Sursa: Huffington Post

Tags: viral, poze, twitter,


VIDEO PROTVPLUS.RO