Si-a cumparat un KitKat, dar dupa ce a gustat din el a dat in judecata compania. Ce a nemultumit-o pe tanara britanica

Ultima actualizare: 04-02-2016 07:02
Nestle KitKat

Saima Ahmad, o studenta la drept din Marea Britanie, ameninta ca va da in judecata gigantul alimentar Nestle pentru ca din batonul de ciocolata cumparat lipsea napolitatana. Fata a fost indusa in eroare de poza de pe ambalaj.

Saima este o londoneza de 20 de ani, care studiaza dreptul la King’s College. Ea a cumparat un pachet de opt batoane KitKat pentru pretul de doua lire. Cand a vrut sa manance desertul a observant ca din el lipsesc foile de napolitana. Fata s-a simtit inselata: “Fac atat de multa reclama conceptului unic al KitKat, dar eu m-am simtit foarte dezamagita de ce am cumparat. Niciun producator nu mai are combinatia de napolitana cu ciocolata si de aceea sunt un fan.” a spus aceasta.

Inainte ca Saima sa intenteze proces companiei alimentare, aceasta le-a trimis o plangere scrisa in care le cere ca daune o rezerva nelimitata de ciocolata, pe viata. “Astfel voi putea face controlul calitatii produselor, se pare ca voi aveti mai multa nevoie de mine decat am eu de voi.” a scris studenta in scrisoare. In caz ca nu va primi un raspuns favorabil, fata isi pregateste deja cazul si a gasit un precedent din anii ’30.

“Vreau ca CEO-ul de la Nestle sa imi raspunda pentru ca este o problema extrem de importanta.” a declarat Saima. Tot ea recunoaste insa ca isi incearca norocul si ca “daca nu ceri, nu primesti”.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO