S-a trezit cu un munte de zapada in curte, asa ca si-a construit un iglu. Ce interior impresionant ascunde constructia: FOTO

Ultima actualizare: 03-02-2016 07:11
igloo
Reddit

Caderile masive de zapada care au avut loc saptamana trecuta in nord-estul Americii le-au dat oamenilor doua posibilitati: fie sa stea in casa la adapost si cat mai departe de ger, fie sa iasa afara si sa se bucure din plin de anotimpul rece.

Acest barbat a ales a doua varianta. Omul, satul probabil sa fie blocat in casa si eventual pus la treaba de nevasta, a decis sa foloseasca mormanul de zapada din curte pentru a-si face un igloo. Proiectul intrece asteptarile si i-a uimit pe internauti, dupa cum spun cei de la Life Buzz.

Constructia minimalista, un adevarat refugiu prin excelenta masculin, dispune de un minibar unde berile se racesc de la natura, un raft pentru carti, o mini sala de forta, un hol si un spatiu de zi, care la o adica se poate transforma si in dormitor.

Accesul se face printr-o usa glisanta din lemn, iar posesorul a adaugat acestor facilitati si un laptop cu conexiune Wi-Fi pentru ca distractia sa fie completa.

Sursa foto: Reddit

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO