O femeie si-a dorit sa primeasca bijuterii de Craciun, insa sotul ei i-a pregatit o mare surpriza: "Va spune ca sunt magar"

Ultima actualizare: 28-12-2014 06:47
cadou

Nu se stie exact cate neveste isi doresc sa gaseasca bijuterii sub pomul de Craciun, insa cu siguranta niciuna dintre ele nu si-ar dori sa traiasca experienta unei femei din SUA.

Conform Huffington Post, un sot "iubitor", pe nume Jonathan H. a decis a fie putin mai... creativ in privinta cadourilor, anul acesta. El a postat o fotografie pe reteaua online Reddit, cu urmatorul mesaj: "Sotia mea si-a dorit bijuterii de Craciun ... dar nu prea cred ca va fi fericita."

Cum crede el ca ar reactiona femeia cu care este casatorit de 10 ani, atunci cand va despacheta o frumoasa cana de ...10 karate?

"Probabil ca va incerca un ranjet fals, imi va spune ca sunt magar, dupa care va umple cana cu cafea." a spus el pentru Huffington Post. "Bineinteles, probabil ca va face o fotografie la inelul pus in jurul degetului si va glumi cu prietenii ei ca i-am luat o bijuterie. 98% dintre utilizatorii Reddit sunt de parere ca o sa-mi petrec noaptea dormind pe canapea, in loc de patul conjugal, iar foarte multi sunt de parere ca 2015 este anul in care voi divorta, insa eu stiu ca sotia mea va sti ca este o gluma si o va trata ca atare." - a mai spus el.

Si, ca sa fie toata lumea linistita, Jonathan a mai precizat intr-un final ca, de fapt, chiar ii va darui sotiei o bijuterie de Craciun, un colier Kate Spade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO