"Draga victima...ai fost suficient de proasta". Scrisoarea incredibila a unui hot catre victima

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:16
Hot

In loc sa-si ceara scuze, un tanar de 16 ani, retinut pentru ca a furat dintr-o locuinta din Leeds, i-a adresat victimei sale insulte, acuzand-o ca este responsabila pentru talharie.

Baiatul se afla sub supraveghere, in cadrul unui program de reabilitare.

Acesta prevede ca infractorii minori sa le scrie scrisori victimelor si sa-si ceara scuze, in speranta ca acest lucru ii va ajuta sa se indrepte.

Metoda se pare ca nu a dat roade si in cazul acestui hot. Iata ce ii scrie femeii jefuite:


“Draga victima,
Nu stiu de ce iti scriu aceasta scrisoare. O fac pentru ca am fost obligat. Sincer sa fiu, nu regret deloc faptul ca ti-am jefuit casa. Practic, a fost vina ta.

O sa-ti arat ce greseli tampite ai facut. In primul rand, nu ai tras draperiile la geam, asa cum face toata lumea cand se culca.

In al doilea rand, desi locuiesti intr-o zona unde spargerile sunt frecvente, ai fost suficient de proasta sa lasi deschis geamul de la bucatarie. Eu n-as fi facut asa ceva intr-un milion de ani!”

Cititi aici intreaga scrisoare!

Adolescentul a furat o consola de jocuri, o camera video, un aparat foto si doua televizoare.

Politia a recuperae numai o parte din aceste bunuri, iar tanarul a fost arestat. Nu era la prima infractiune de acest gen.

Scrisoarea ofensatoare nu a ajuns la destinatar, fiind citita si retinuta de autoritati. Ea va fi folosita chiar in cadrul unei campanii impotriva spargatorilor de locuinte.

Politistii recunosc ca gestul hotului este jignitor, dar avertizeaza totusi ca oamenii trebuie sa fie mai vigilenti, mai ales ca se apropie sarbatorile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO