Momentul in care o pantera neagra se infige si sare spre un barbat. Ce a urmat este complet neasteptat. VIDEO

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
pantera

O filmare cu o pantera a devenit tot mai populara pe internet. Initial, utilizatorii s-au speriat cand au vazut cum o pantera neagra se naspusteste asupra unui barbat, insa in cateva secunde se intampla ceva absolut impresionant.

Barbatul sta linistit rezemat de peretele tarcului animalului, iar pantera il urmareste cu atentie, gata de atac. In momentul in care pantera se napuseste la el, pare ca totul este terminat pentru barbat.

Dar atunci, se intampla ceva spectaculos: pantera si barbatul, care este de fapt stapanul animalului, se joaca impreuna. Pantera il imbratiseaza si se alinta cu stapanul ei, fara sa-l raneasca. La final, stapanul ii da un pupic pe nas felinei, care pare foarte incantata si dornica de afectiune.

Eduardo Serio, barbatul din filmare, este stapanul panterei, pe care a botezat-o Kal-E, adevaratul nume al lui Superman, si detine o fundatie care se ocupa cu ingrijirea felinelor mari.

Clipul a fost postat pe retelele de socializare sambata, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai populare pe internet.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO