Grumpy Cat, cea mai celebra pisica de pe internet, tratata ca o vedeta la San Francisco. Sute de fani si-au facut poze cu ea

22-11-2014 19:14


"Pisica morocanoasa", superstar al Internetului, a venit la inaugurarea vitrinei de sarbatori de la un mare magazin din San Francisco.

A fost prima data cand s-a aflat, fata in fata, cu cateva zeci din multimea de fani pe care i-a cucerit on-line. Pisica "incruntata" a devenit un soi de ambasador pentru semenele ei mai putin rasfatate de la adaposturile pentru animale.

Ca orice vedeta care se respecta, Grumpy Cat, "pisica morocanoasa", are o multime de fani care au asteptat-o ore bune. Si nu pentru ca mata n-ar fi fost punctuala la intalnirea cu admiratorii.

In sfarsit, diva a sosit si s-a tolanit pe fotoliul rosu, special pregatit pentru ea, afisandu-si fata incruntata, careia ii datoreaza celebritatea. Oricum, prea putin impresionata de lumina reflectoarelor si de cameramanii televiziunilor, pisica a atipit de indata.

Televiziunile au filmat-o pe indelete, iar fanii s-au inghesuit sa se fotografieze cu ea.

Toata aceasta tevatura a fost, in primul rand, pentru o cauza nobila. Grumpy Cat a atras atentia asupra semenelor sale mai putin norocoase de la adaposturile pentru animale. Care acum, cand se apropie Craciunul, ar putea avea mai multe sanse sa-si gaseasca un stapan.

Tags: grumpy cat, pisica,

VIDEO PROTVPLUS.RO