Doi baieti de cinci ani, din Rusia, au sapat un tunel sa fuga de la gradinita si sa cumpere un Jaguar

Ultima actualizare: 12-09-2015 07:15
rusia

Doi baieti de cinci ani din Urali (Rusia) au sapat cu lopatelele de nisip un tunel ca sa fuga de la gradinita si sa cumpere un Jaguar, a scris presa locala preluata de AFP.

“Cei doi baieti au plecat de la gradinita din Magnitogorsk printr-un mic pasaj sapat cateva zile cu lopatele de nisip pe sub cladire”, se arata in editia locala a cotidianului Komsomolskaia Pravda. Copiii au mers apoi pe jos 2 kilometri pana la un concesionar de masini de lux de unde credeau ca pot cumpara un Jaguar, precizeaza aceeasi sursa, relateaza Agerpres.

O femeie care trecea prin zona a fost curioasa sa afle ce cautau in preajma concesionarului de automobile. “Baietii i-au spus ca au plecat de la gradinita ca sa cumpere o masina mare, dar ca nu aveau bani”, adauga cotidianul. Femeia i-a dus la un post de politie, unde conducerea gradinitei semnalase deja disparitia copiilor. Educatoarea grupei din care faceau parte baietii nu a observat lipsa lor, motiv pentru care a fost concediata, potrivit autoritatilor locale citate de AFP.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO