Femeia cu cele mai lungi picioare din SUA: cum arata un barbat normal pe langa modelul de 26 de ani

Ultima actualizare: 11-09-2015 07:07
model picioare - shutterstock

Lauren Williams, model de 26 de ani, se poate lauda cu cele mai lungi picioare din Statele Unite: 124 de centimetri.

De la inaltimea celor 1,95 metri ai sai, tanara texana ii depaseste cu aproape un cap pe aproape toti cei din anturajul ei, scrie New York Post, preluat de Agerpres.

Fosta detinatoare a recordului era new-yorkeza Brooke Banner, ale carei picioare aveau cu 5 centimetri mai putin. 'Nu credeam sa starnesc asemenea valva, dar sunt bucuroasa ca s-a intamplat asa. Majoritatea prietenilor si cei din familia mea sunt fericiti ca am intrat in posesia unui astfel de titlu si nu le vine sa creada ce sansa am', a spus Lauren Williams. 

Chiar daca aceasta particularitate ii aduce numerosi admiratori, tanara marturiseste ca are probleme cand iese la cumparaturi, fiind greu sa treaca neobservata pe strada: 'Oamenii fac adesea comentarii pe seama inaltimii sau a lungimii picioarelor mele', spune ea.

Specializata in sedinte foto pentru imbracaminte sport, tanara texana se simte bine in acest mediu fiindca a facut parte dintr-o echipa de volei la universitate. Nemaritata, tanara este si educatoare si ii place foarte mult sa calatoreasca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO