Cel mai mare parc acvatic Lego se deschide in Malaysia. Cum se pot distra copiii aici

Ultima actualizare: 18-07-2013 06:59
parc acvatic, lego, Malaysia

Cu peste 20 de atractii turistice, spatiul de 300.000 de metri patrati a fost catalogat de autoritati drept cel mai mare parc acvatic din lume cu tema Lego.

Inaugurarea va avea loc pe 1 octombrie. Mai exista doar doua parcuri acvatice de acest gen. Ambele sunt in SUA: unul se afla in California, celalalt in Florida.

Pe langa clasicele tobogane si piscine, una din cele mai interesante atractii este "Build-A-Raft River," unde cei mici isi pot construi propria pluta din piese Lego, facute dintr-un material moale, cu care apoi pot pluti pe un rau.

Pentru copiii mai mici, locul de joaca intitulat „Duplo-themed” este ideal. Acesta ofera o serie de tobogane de dimensiuni mai mici si personaje Lego, cum ar fi aligatori, ursi polari, elefanti.

Pe langa atractiile turistice, parcul va detine si doua restaurante, cabane private care pot fi inchiriate si un magazin.

Terminat in proportie de 70%, parcul este cea mai noua componenta a Complexului Legoland din Malaysia, care a fost deschis in Septembrie anul trecut in localitatea Iskandar.

Ultima componenta a complexului va fi un hotel care se va deschide la inceputul anului 2014.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO