"Ultimul Corupt": Cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, urmarea la "Poker"

Dată publicare: 26-08-2011 17:42
Dată actualizare: 26-09-2012 06:57


www.poker1.roSergiu Nicolaescu se intoarce pe platourile de filmare. Dupa succesul filmului "Poker", regizorul lucreaza la un nou proiect care va continua povestea.

"Ultimul Corupt" a intrat deja in productie. In rolurile principale gasim aceiasi actori din "Poker", dar personajele au ajuns la un nivel.

Nici nu se terminasera bine filmarile pentru "Poker" si Sergiu Nicolaescu se gandea deja la o continuare a povestii. Asa s-a nascut pelicula "Ultimul Corupt", inspirata din aceeasi lume nebuna in care traim si realizata impreuna cu scenaristul Adrian Lustig si casa de productie MediaPro Pictures.

Personajele au evoluat. Mafiotul Titel Pangica, interpretat de Horatiu Malaele, a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu inchinat vietii si operei sale. Custode este prietenul sau Claudiu Vitelaru, caruia i-a furat locul de senator. Iar Monica Lacusta, interpretata de Catalina Grama, are o functie importanta.

Si Manole interpretat de Vasile Muraru a devenit Episcopul Caisie....dupa ce fusese raspopit. George Mihaita ii va da viata lui Hristu Belciug, vicele lui Titel.

Sergiu Nicolaescu va turna „Ultimul Corupt" in timp record - 26 de zile, apoi vrea sa-l lanseze cat mai repede.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO