Telespectatorii decid perechile din marea finala "Dansez pentru tine"

dansez pentru tine

"Dansez pentru tine" va fi vineri seara la un pas de marea finala a sezonului al saselea.


De la 20.30, la Pro Tv, se va decide care sunt cele trei perechi care vor ajunge in lupta finala pentru marele trofeu si mai ales pentru premiul ce poate transforma un vis in realitate.

Competitia va fi exploziva, pentru ca cele patru perechi ramase in competitie vor incinge ringul cu pasi de salsa si rock’n’roll. Printre emotiile concursului, isi vor face loc 3 perechi speciale care vor dansa din suflet pentru a ajuta oameni aflati la nevoie.

Radu Sarbu (ex. O-Zone) va pluti pe ritmuri de vals vienez alaturi de sotia sa, Ana, pentru ca dansul lor sa se termine in pasi provocatori de mambo. Cei doi indragostiti danseaza pentru un baietel din Botosani, Darius, talentat la dans si foarte silitor, dar care nu are posibilitati financiare sa-si continuie scoala si cursurile de dans.

Miki (ex. Kapital) va straluci in platoul de la "Dansez pentru tine" in pasi de quick-step alaturi de sotul sau, Razvan, pentru a ajuta o fetita din Arad indragostita de muzica, desen si dans sa poata merge mai departe pe drumul artei. 

Citește și
Uite cat de sexy e Giulia la "Dansez pentru tine"!
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Cu o familie numeroasa, cu trei frati, cu un tata care a parasit-o si o mama care munceste de dimineata pana seara ca sa ii poata intretine, micuta de numai opt anisori are nevoie de un sprijin pentru a putea sa-si continuie studiile si a se tine mai departe de pasiunile ei. 

Adi Dragan, fost concurent al emisiunii "Dansez pentru tine" care a dansat alaturi de Anca Turcasiu in primul sezon pentru a-si salva sotia condamnata sa stea intr-un scaun cu rotile revine in platoul emisiunii. El va dansa alaturi de sotia sa, Nora, si de o alta pereche din Republica Moldova, de aceasta data el, sotul, tintuit in scaun cu rotile, pentru a ajuta Fundatia IMI-NOVA din Chisinau care ingrijeste persoane aflate in scaune cu rotile. 

Emisiunea "Dansez pentru tine" va trage un semnal de alarma alturi de restul televiziunilor din trustul Pro in ceea ce priveste accidentele de circulatie care au loc in Bucuresti din cauza neatentiei si a imprudentei care de cele mai multe ori condamna victimele la o viata de cosmar petrecuta intr-un scaun cu rotile. 

Si baletul emisiunii coordonat de Edi Stancu va avea un moment de dans special creat pentru a sustine campania initiata de Politia Capitalei "Accidentele se pot intampla oricui. Ai mai multa grija in trafic!" 

Perechea care va reusi vineri datorita voturilor telespectatorilor sa treaca de duel va avea sansa de a participa la editia finala a emisiunii care-i va apropia de visul pentru care au luptat atatea saptamani la rand. 

Gina Pistol si Vladimir si Alina Dumitru si Denis se lupta vinerea aceasta pentru un loc in finala, iar telespectatorii isi pot vota favoritii prin sms la 1776 din Romania si 0301 din Republica Moldova cu textul Gina sau Alina. 

Pavel Bartos si Luciana Muntean si Giulia si Andrei sunt doar la un pas de marea finala. Ei vor incerca din nou sa smulga note de 10 din partea juriului pentru salsa si rock’n’roll. 

La inceputul emisiunii, Andreea Balan si Petrisor Ruge vor demonstra live, in platoul emisiunii, un rock’n’roll ideal, iar Adriela si coregraful Bursucul vor arata ce inseamna o salsa cat mai apropiata de perfectiune.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Un nou coregraf pentru cea mai incercata pereche de la Dansez pentru tine!
Un nou coregraf pentru cea mai incercata pereche de la Dansez pentru tine!

Au invatat, in ultimele trei saptamani, noua stiluri de dans. Sunt pentru a treia oara provocati la duel si, tocmai acum, inainte de marea finala, au schimbat si coregraful.

Uite cat de sexy e Giulia la
Uite cat de sexy e Giulia la "Dansez pentru tine"!

La Dansez pentru tine a fost seara pasiunii din tango si pasiunea presupune si ceva "dedesubturi" scoase la lumina! Involuntar sau, poate, foarte studiat, Giulia si-a aratat calitatile de dansatoare, dar si... chiloteii.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.