S-a incheiat Festivalul International de Film Transilvania 2010


Ultimul update: Joi 21 Iunie 2012 06:28
Data publicarii: Duminica 06 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

A fost o seara a recunoasterii talentelor pentru sutele de invitati la gala de inchidere a Festivalului International de Film Transilvania. Ceremonia a adunat la Cluj vedete de renume mondial, dar si debutanti intr-ale filmului.


Regizori si producatori de pe intreg mapamondul au stins setea de filme mai putin comerciale a tuturor cinefililor din tara.

Ajuns la cea de-a noua editie, Festivalul International de Film Transilvania si-a premiat si anul acesta castigatorii. Dupa ce-au pasit pe covorul rosu, vedetele a peste 240 de productii din 47 de tari au asteptat cu sufletul la gura decernarea premiilor.

Competitia a fost foarte stransa la fiecare categorie, asa ca cel mai mult au avut de lucru cirticii de film si membrii juriului.

Monica Barladeanu, membru a juriului:"Competitia mi s-a parut plina de filme foarte interesante, excelent alese."

Victor Rebengiuc a fost invitatul de onoare al TIFF 2010.

Victor Rebengiuc, actor: "De la an la an capata mai multa notorietate, de la an la an tot mai multi regizori si producatori sunt interesati sa vina si sa-si prezinte filmele in acest festival, deci, da, este un festival serios."

Pentru 2011, echipa de la TIFF pregateste un festival fara cusur: cu filme de cea mai buna calitate din toata lumea, dar si cu vedete alese pe spranceana.

Tags: tiff, actori, filme,

VIDEO PROTVPLUS.RO