Russel Crowe are in sfarsit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:55

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Dupa aproape 20 de cariera, presarati cu roluri memorabile, Russell Crowe are in sfarsit... steaua lui pe Bulevardul Celebritatilor.

Cu cateva saptamani inainte de premiera filmului Robin Hood, Russell Crowe si-a facut aparitia pe Bulevardul Celebritatilor din Hollywood. L-au intampinat sute de fani energic, semn ca "Gladiatorul" nu si-a pierdut sarmul si nici priza la public. La cei 46 de ani ai sai Russell se poate lauda cu o cariera la care multi nu-si permit nici sa viseze.

Rolurile memorabile din filme ca "A beautiful Mind" si "L.A. Confidential" l-au propulsat direct pe lista celor mai solicitati actori de la Hollywood. Cu toate acestea, in trecut a refuzat de 3 ori steaua pe care o merita din plin.

"Nu mi se parea ca am facut destul sa o merit. Dar acum am ajuns intr-un moment in care ma gandesc ca, daca nu accept, nici n-o sa mi se mai propuna, asa ca mai bine ca am facut-o acum.", crede australianul.

Pe langa sotia Danielle si cei doi baieti ai lor, Russell a fost incurajat si de cativa dintre prietenii sai celebri.

"Ploua torential de dimineata... si Russell a dat un telefon. Si doamnelor si domnilor, a iesit soarele. Aceasta este puterea celebritatii!", a spus Jay Leno.

La randul lui o celebritate, regizorul Ron Howard a lucrat cu Russell la Cinderella Man si A Beautiful Mind, filmul care i-a adus acorului o nominalizare la Oscar.

"Russell este acel gen de actor pe care il poti compara cu o forta a naturii. Cand lucrezi cu el, munca este interesanta si palpitanta", crede Howard.

In mult-asteptatul film Robin Hood, Russell are rol dublu.

"A fost mai solicitant din punct de vedere fizic decat filmele precedente. Si este prima oara cand sunt si producator al unui film. Asa ca am avut mai multe responsabilitati", spune fostul Gladiator.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO