Robert Downey Jr se pregateste de continuari: Iron Man 3, Sherlock Holmes 2

Ultima actualizare: 08-10-2012 01:40
Robert Downey Jr

E diferenta ca de la cer la pamant intre cele doua pelicule, dar lui Robert i s-au potrivit manusa amandoua, asa ca producatorii sunt siguri ca le va aduce si in continuari incasari de exceptie.

 

A treia parte a seriei "Iron Man" va ajunge se pare in cinematografe in 2012, iar Robert Downey Jr. s-a obisnuit foarte tare cu rolul, asa ca abia asteapta sa isi reia costumul metalic.

Pana cand se va apuca si de "Sherlock Holmes 2", Robert are vreme sa apara, tot ca Iron Man, si intr-un alt proiect bazat pe personajele din benzile desenate, alaturi de Captain America, Thor si Hulk.

Producatorul Warner a anuntat ca, in proiectul "Sherlock Holmes 2", va juca si Brad Pitt, in rolul celui mai mare dusman al celebrului detectiv, profesorul James Moriarty.

Pe Robert Downey Jr. il puteti vedea la Pro TV luni, in a doua zi de Paste, de la ora 20.30, in cea de-a doua parte a seriei "Iron Man", filmul de 140 de milioane de dolari. Alaturi de Robert Downey Jr., telespectatorii Pro TV ii vor putea urmariri pe Jeff Bridges, castigatorul de anul acesta al Oscarului pentru cel mai bun actor, si Gwyneth Paltrow.


 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO