Pe DVD, scena de sex din Avatar! Citeste scenariul!


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 22:33
Sursa: huffingtonpost.com
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Avatar

Site-ul huffingtonpost.com a publicat pagina din scenariul filmului, unde este descrisa scena de "tandrete" Na'vi. Cu alte cuvinte, in curand o vom putea vedea pe Neytiri cum face sex... nepamantean cu avatarul pilotat de Jake Sully.

Cele mai savurose fragmente din pagina de scenariu postata pe huffingtonpost.com site arata cam asa: "Neytiri isi ia capatul cozii si il ridica. Jake face acelasi lucru, tremurand de nerabdare. Firele de la capatul cozilor se misca dupa propria lor voie, intinzandu-se pentru a se uni. Firele se intrepatrund cu ondulari blande. Jake e zguduit de contactul direct dintre sistemul sau nervos si al ei. Intimitatea suprema".

Actritei Zoe Saldana, interpreta lui Neytiri, felul in care fac sex extraterestrii nu i se pare nicidecum nefiresc: "Daca poti sa te conectezi cu ajutorul cozii la spirite si la copaci, nu inteleg de ce nu te-ai putea conecta si la o persoana", le-a spus ea recent catorva reporteri.

James Cameron a dezvaluit ca scena a facut initial parte din film, dar ca apoi creatorii s-au decis sa o scoata. "Daca vreti sa vedeti cum fac sex", va trebui sa asteptati editia speciala a DVD-ului, si-a linistit Cameron fanii.

Iar Avatar nu este primul film pentru care producatorii s-au decis sa scoata pe piata o serie speciala de DVD-uri cu scene sterse din varianta pentru marele ecran a peliculei. Twilight si ultimul Star Trek se numara printre acestea, iar lista va fi completata in curand si cu New Moon, a doua parte din seria Amurg.

Sursa: huffingtonpost.com Gandul

VIDEO PROTVPLUS.RO