Pe DVD, scena de sex din Avatar! Citeste scenariul!

Avatar

Site-ul huffingtonpost.com a publicat pagina din scenariul filmului, unde este descrisa scena de "tandrete" Na'vi. Cu alte cuvinte, in curand o vom putea vedea pe Neytiri cum face sex... nepamantean cu avatarul pilotat de Jake Sully.

Cele mai savurose fragmente din pagina de scenariu postata pe huffingtonpost.com site arata cam asa: "Neytiri isi ia capatul cozii si il ridica. Jake face acelasi lucru, tremurand de nerabdare. Firele de la capatul cozilor se misca dupa propria lor voie, intinzandu-se pentru a se uni. Firele se intrepatrund cu ondulari blande. Jake e zguduit de contactul direct dintre sistemul sau nervos si al ei. Intimitatea suprema".

Actritei Zoe Saldana, interpreta lui Neytiri, felul in care fac sex extraterestrii nu i se pare nicidecum nefiresc: "Daca poti sa te conectezi cu ajutorul cozii la spirite si la copaci, nu inteleg de ce nu te-ai putea conecta si la o persoana", le-a spus ea recent catorva reporteri.

James Cameron a dezvaluit ca scena a facut initial parte din film, dar ca apoi creatorii s-au decis sa o scoata. "Daca vreti sa vedeti cum fac sex", va trebui sa asteptati editia speciala a DVD-ului, si-a linistit Cameron fanii.

Iar Avatar nu este primul film pentru care producatorii s-au decis sa scoata pe piata o serie speciala de DVD-uri cu scene sterse din varianta pentru marele ecran a peliculei. Twilight si ultimul Star Trek se numara printre acestea, iar lista va fi completata in curand si cu New Moon, a doua parte din seria Amurg.

Citește și
Avatar vs Pocahontas
"Avatar", copie palida de Pocahontas?
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Avatar" e doar o "dulcegarie sentimentala"?

Descrierea plastica vine de la ziarul sfintilor parinti de la Vatican, "L'Osservatore Romano". Iar criticile la adresa peliculei nu se opresc aici!

"Avatar", copie palida de Pocahontas?

Pentru cine stie un pic de engleza si a vazut "Avatar", poate ca e cazul sa urmareasca scenariul nemuritor al unei povesti ceva mai vechi.

"Avatar", cea mai scumpa pelicula facuta vreodata! Vezi trailer-ul!

"Inca un film care va stabili recorduri mondiale?" Este intrebarea criticilor de cinema dupa premiera de joi seara, de la Londra, a celei mai noi pelicule regizate de James Cameron.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.