Paula Seling a parasit "Dansez pentru tine"! Adela si Stiven sunt in finala

Ultima actualizare: 09-10-2012 06:55

Trei stiluri de dans au incins vineri seara atmosfera si trei perechi s-au luptat cu toata energia pentru un loc in finala de la Dansez pentru tine.

Prin votul publicului, din "ringul visurilor" au iesit Paula Seling si Tudor, iar Adela Popescu, Octavian Strunila si partenerii lor isi vor disputa saptamina viitoare marele premiu.

Dezamagiti si cu lacrimi in ochi, Paula si Tudor au stins flacara visului lor. Au luat note de 10, au incantat telespectatorii si juriul cu dansuri reusite, au ajuns atat de departe, dar nu suficient incat sa-si implineasca marea dorinta. Cu un premiu de 15.000 de euro ies din concurs, inaintea finalei.

Emotionati si plini de speranta, Adela Popescu si Alex au mai facut un pas pentru ca visul lor sa devina realitate. Au luat 10 pe linie la folclor international, au dansat incredibil la bara si au fost sustinuti de telespectatori sa ramana in competitie.

Chiar daca au concurat cu doua perechi extrem de bune si au trecut prin doua dueluri consecutive, Octavian si Ella au fost si ei de nota 10.

Pentru ca isi doreau sa ajute o familie nevoiasa, dar si sa simta emotiile din ringul visurilor, Julia Jianu si sotul ei au interpretat in pasi de tango doua pesonaje extrem de cunoscute.

Vineri seara, toate perechile editiei a 10 s-au reunit din nou, la Dansez pentru tine, pentru a-si disputa titlul de cea mai indragita echipa. Telespectatorii au o saptamana la dispozitie sa-si voteze favoritii.  Verdictul se va da pe 1Decembrie, in marea finala, cand castigatorii vor mai dansa o data, in pasi de free-style si improvizatie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO