O telenovela atipica ii tine pe columbieni lipiti de micul ecran


Ultimul update: Luni 14 Mai 2012 16:38
Data publicarii: Duminica 21 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

In El Cartel, in prim-plan sunt lorzii drogurilor care nu se dau in laturi de la nimic pentru a-si elimina rivalii. Apar insotiti de iubite pretentioase, plimbate prin salile de chirurgie estetica, dar si de armate de bodyguarzi.

Cum El Cartel a batut toate recordurile de audienta, celelalte televiziuni s-au grabit sa inlocuiasca traditionalele povesti imposibile de iubire cu istorii sumbre despre traficantii de stupefiante.

Telenovela spune povestea lui Martin, un tanar care a ajuns printre traficantii de stupefiante, ametit de promisiuni si dornic sa se imbogateasca rapid. Prin ochii lui, telespectatorii descopera o lume necunoscuta marelui public, cea a cartelurilor de droguri.

Producatorii au avut ceva emotii in legatura cu subiectul filmului, mai ales ca lumea traficantilor de droguri este un subiect tabu pentru multi columbieni. In plus, fanii telenovelelor au fost obisnuiti cu altfel de subiecte.

Tabloul nu ar fi fost complet fara politicienii si politistii corupti, care ajuta la perpetuarea fenomenului. 

Columbia ramane principalul producator si exportator de cocaina, in ciuda eforturilor autoritatilor de a anihila gruparile traficantilor de stupefiante. Anual, aproximativ 600 de tone de droguri sunt scoase peste granita, in timp ce suprafata culturilor de coca a crescut in 2007 cu 30%.

Nicolas Sarkozy se drogheaza cu Carla Bruni
VIDEO PROTVPLUS.RO