Nicu Constantin va fi inmormantat la Eforie Sud

×
Codul embed a fost copiat

Omul care a facut generatii intregi sa rada, maestrul comediei, este plans acum de cei ce-au avut norocul sa-l cunoasca. Trupul neinsufletit al actorului Nicu Constantin va fi depus maine la Biserica Icoanei din Capitala.

Spre seara sau vineri dimineata, cortegiul va porni catre Eforie Sud. Caci actorul si-a dorit sa fie ingropat la el acasa. Acolo este asteptat de o familie indurerata.

Actorii despre prietenul lor:
 

Alexandru Arsinel
"A disparut un mare actor, mai devreme sau mai tarziu, toti suntem datori cu aceasta despartire. Ne despartim greu. Am jucat in multe spectacole ocazionale in tara, la televiziuni, am jucat chiar si in echipa de fotbal a actorilor, unde demonstra un egoism feroce...era o bataie intre Bibanu, Nicu si Arsinel... care sa dea golul".

Pe scena teatrului de revista "Constantin Tanase", a jucat peste 40 de ani. Era locul in care se simtea cel mai bine.

Citește și
Nicu Constantin
Nicu Constantin a murit
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

"ll regreta un popor intreg, la care se alatura colegii care l-au avut o viata intreaga in casa care se numeste teatrul Constantin Tanase", a mai spus Arsinel.

In ultima sa reprezentatie "Pofta Buna la Tanase" a avut-o ca partenera pe Cristina Stamate. Au jucat impreuna nu doar pe scena teatrului, ci si in filme.
"Pare cliseu cand spui oamenilor ca au fost minunati si ii rogi frumos sa te creada pe cuvant ca nu minti . Era un tip absolut fundamental, bun si generos, iubitor si saritor", a spus la randul ei actrita.

Regizorul Bitu Falticineanu este cel care l-a descoperit pe talentatul Nicu Constantin. A pus in scena si primul, si ultimul sau spectacol.

Falticineanu: "Era un artist complex, canta, dansa, spunea cu haz, Nicu Constantin era un om inzestrat cu tot ce era mai bun pentru un actor de genul revistei, parca era nascut sa joace la teatrul de revista".

Acasa, la Eforie Sud, il plang si fratii. Trei la numar, care si-l amintesc ca pe un barbat extrem de puternic, ce nu s-a vaitat niciodata de nimic.

Gica Constantin:
"Isi serba ziua in fiecare an la Eforie Sud. A fost si anul trecut, dar nu a stat mult, 10 zile, era cam bolnavior. Pe 31 iulie, de ziua lui, era in spital internat si zic: 'Nicule, cum te simti?' si el zice: 'Bine'. Atata mi-a spus si de atunci nu am mai vorbit cu el deloc."

Titi Constantin:
"Fac si eu un tratament si ca sa imi tina moralul, o tot tinea, ca imi revin, imi revin"

Stere Constantin:
"Niciodata nu il vedeai sa se vaite. Agitat tot timpul, ca asta i-a fost viata. Spunea bancuri toata ziua"

 


 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Fratii lui Nicu Constantin, despre maestru: A fost un artist fara pereche!
Fratii lui Nicu Constantin, despre maestru: A fost un artist fara pereche!

Este marturisirea celor trei frati ai actorului Nicu Constantin. Si ei se despart cu durere de cel care reusea cu atata veselie si naturalete sa le descreteasca fruntile.

Nicu Constantin a murit
Nicu Constantin a murit

Cel care a incantat generatii cu rolurile sale de comedie, actorul Nicu Constantin, nu mai este printre noi. S-a stins din viata la varsta de 70 de ani, in Spitalul Militar din Bucuresti. Era internat acolo de peste 4 luni, cu grave probleme pulmonare.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.