Mel Gibson nu va juca in The Hangover 2. Actorii nu il vor alaturi de ei

Dată publicare: 22-10-2010 00:00
Dată actualizare: 23-10-2012 12:35


Mel Gibson

Pe principiul il admiram, insa de la distanta, actorii din distributia filmelor The Hangover nu vor sa apara pe marele ecran alaturi de veteranul Mel Gibson. Cauza? Scandalul in care a fost implicat actorul cu fosta iubita, Oksana Grigorieva.

Anuntul a fost facut chiar de regizorul peliculelor, Todd Phillips.

"Cred ca Mel ar fi fost minunat in acest rol si am beneficiat de sprijinul total oferit de studiourile Warner Bros. Insa mi-am dat seama ca realizarea unui film reprezinta un efort colectiv, iar aceasta decizie trebuie sa fie pe deplin sprijinita de actorii din distributie si de membrii echipei de filmare", a declarat Todd Phillips intr-un comunicat oficial emis impreuna cu studiourile Warner Bros.

Todd Phillips a anuntat la inceputul saptamanii ca actorul si regizorul Mel Gibson, castigator a doua premii Oscar, va interpreta rolul unui specialist in tatuaje in The Hangover 2. A fost nevoit sa-si retraga insa oferta dupa ce Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha nu au fost de acord sa apara pe marile ecrane alaturi de acesta.

Cei patru au interpretat in The Hangover rolurile a patru prieteni plecati in Las Vegas pentru o organiza o petrecere a burlacilor. Acolo insa, lucrurile iau o intorsatura neasteptata, cei patru ajungand, la un moment dat, sa-i rapeasca tigrul lui Mike Tyson.

In The Hangover 2 actiunea filmului se va petrece la Bangkok.

Sursa: Reuters


VIDEO PROTVPLUS.RO