Mel Gibson catre Oksana: Esti o c***a si arati ca o scroafa in calduri!

Ultima actualizare: 01-11-2012 19:34

In urma cu doar cateva zile Oksana marturisea ca fostul iubit, Mel Gibson, a lovit-o atat de tare incat a lasat-o fara un dinte. Noi dezvaluiri legate de relatia celor doi ies acum la iveala.

Este vorba de o inregistrare cu actorul in timp ce o injura in toate felurile pe rusoaica. Actorul i-a spus celei care i-a daruit un copil ca la cum arata o s-o violeze si o gasca de negri.

Nu este vorba de nicio inventie, cuvintele nu au fost scoase din niciun context, vorbele lui Gibson fiind inregistrate pe o caseta audio.

"Esti o rusine pentru mine! Arati ca o scroafa in calduri, iar daca vei fi violata de niste cioroi, va fi numai vina ta. Cum poti sa te porti ca o curva, cand am fost al naibii de dragut? O sa vin si o sa dau foc la nenorocita de casa", ii spune actorul fostei partenere.

Nu este prima data cand Mel Gibson da dovada de rasism. In 2006, cand o patrula de politie l-a oprit pentru ca se urcase beat la volan, actorul a inceput sa-i injure pe politisti, spunandu-le ca sunt niste evrei nenorociti.

Aparitia inregistrarii de acum este o descoperire uluitoare in cadrul unui proces pentru custodia fetitei.

O sursa a declarat ca Oksana a fost nevoita sa inregistreze conversatia, dupa ce a primit mai multe amenintari cu moartea.

De pe inregistrare nu se intelege motivul pentru care cei doi se cearta.

"Uite ce mi-ai facut, uite ce esti, uite cum fiecare particica din tine este falsa. Esti cea mai artificiala persoana, cine naiba esti tu?", a mai spus Gibson.

Snopita in bataie de Mel Gibson! Oksana a ramas fara un dinte

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO