Leonardo Di Caprio, intr-o noua productie semnata Christopher Nolan

Ultima actualizare: 09-05-2012 07:33

Daca v-a placut Batman: The Dark Knight, atunci probabil ca va intereseaza ce altceva a mai facut regizorul acestui film. Aflati ca se pregateste pentru premiera peliculei "Inception", in care rolul principal e jucat de Leonardo di Caprio.

Este un thriller stiintifico-fantastic, iar regizorul si-a dorit ca actiunea sa fie atat de intensa, incat sa tina spectatorul cu sufletul la gura.

In noul film, stilul lui Christopher Nolan e inconfundabil. Regizorul si-a dorit aceeasi intensitate care l-a consacrat, plus actiunea de blockbuster din "Batman".

Personajul lui Leonardo Di Caprio este un hot de idei. Le fura patrunzand in subconstientul oamenilor in timp ce viseaza. Acest talent al sau il face foarte valoros in lumea spionajului industrial, dar si foarte vanat.

Filmarile s-au desfasurat in cel mai mare secret, si pana de curand nimeni nu stia exact subiectul. Presa scrie ca proiectul a costat intre 160 si 200 de milioane de dolari.

Si are o distributie internationala. Pe langa Di Caprio, in "Inception" mai joaca Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen Page si Michael Caine. In Romania, filmul va ajunge la sfarsitul lunii iulie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO