La “Dansez pentru tine”, Giulia cea sexy va fi barbat

Giulia

Vineri seara, de la 20.30, vedetele de la “Dansez pentru tine” vor fi de nerecunoscut.


Frumoasa Giulia va fi barbat, Alina Dumitru va fi cosar, Pavel Bartos va fi femeie, iar Marius Nedelcu va fi Bran din celebrul cuplul Stan si Bran, pentru ca unul din stilurile de dans de vineri va fi charlestonul care implica si elemente de travesti. Pe langa pasii de charleston, concurentii vor incinge podeaua si cu dansuri populare romanesti pentru care se asteapta la note mari din partea juriului.

Pe langa dansurile din competitie, vor umple de pasiune si atitudine ringul de la Dansez pentru tine o pereche de dansatori din Argentina care vor face un tango argentinian ca la carte pentru un caz social din afara concursului.

Din pacate, doua dintre perechi sunt la un pas de eliminarea din competitie. Marius Urzica si Larisa, Vlad Mirita si Ludmila au avut o saptamana destul de grea, cu ore multe de antrenamente, cu lacrimi de deznadejde, dar si cu gesturi de prietenie. Ei vor reface in fata publicului printr-un duel colorat cele doua stiluri de saptamana trecuta: rumba si tiganesc si daca reusesc sa treaca de duel vor dansa si unul dintre stilurile pe care celelalte perechi le danseaza vineri: folclor sau charleston. Visul lor se poate indeplini, iar votul telespectatorilor conteaza, asa ca cei care sunt din Romania pot trimite un sms la 1776, iar cei din Republica Moldova, la 0301, cu textul “Marius” sau “Vlad”.

Marius Urzica si Larisa Plesca lupta pentru familia greu incercata a fetei de numai 17 ani. Larisa este inca la liceu, dar vrea sa-si ajute familia sa treaca peste greutatile zilnice, dupa ani multi de suferinta. Vrea ca familia ei sa nu isi mai faca griji pentru ziua de maine si vrea sa amelioreze suferinta tatalui ei. Vrea ca familia ei sa scape de datorii si sa-si ajute surorile.
Locuieste cu parintii si cele doua surori ale sale intr-o casuta de la marginea orasului Arad. Tatal ei, Rozlan, sufera de diabet pe sistem nervos de 26 de ani. Starea lui de sanatate s-a inrautatit acum 4 ani cand medicii din Arad l-au operat de apendicita. I-au facut o incizie exagerat de mare pe mijlocul abdomenului. Dupa 2 saptamani au realizat ca, in urma operatiei, a facut septicemie. Medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de supravietuire. Inainte de plecarea spre spitalul din Timisoara, familia si-a vandut bunurile pe care le aveau la un pret foarte mic pentru ca barbatul sa poata fi internat si ingrijit. Sotia si fiicele barbatului l-au vegheat non-stop cat a stat la terapie intensiva, dormind in masina parcata in fata spitalului. Insa, la scurt timp, tatal fetelor a facut o criza, iar medicii l-au bagat direct pe dializa. Din acea clipa face hemodializa de 3 ori pe saptamana cate 4 ore. Barbatul se topeste pe zi ce trece sub ochii familiei. Familia Plesca face in fiecare luna economie la apa, curent si gaz doar pentru a se ajunge cu banii. Bugetul lor nu depaseste 10-11 milioane vechi.

Citește și
dansez pentru tine
Florin de la HI-Q si Natalia, primii eliminati de la "Dansez pentru tine"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Vlad Mirita si Ludmila Popazov din Chisinau lupta pentru fiica hipoacuzica a Ludmilei. Pentru Ludmila, viata inseamna Emilia si Madalina, cele doua fiice ale ei carora ar vrea sa le faca viitorul mai frumos decat l-a avut ea. Vrea ca fiica ei mai mica sa poata auzi ca un copil normal, sa poata merge la o scoala normala. Pentru a i se indeplini dorinta, fetita ei cea mica are nevoie de un aparat auditiv performant. In urma cu 5 ani, Ludmila a parasit casa in care locuia impreuna cu sotul ei. A divortat din cauza faptului ca acesta incepuse sa o bata. Ludmila a revenit in casa parinteasca unde locuieste si in prezent. Stau 4 persoane in 2 camere. Visul Ludmilei este sa-si ajute fetita sa auda normal, sa o integreze in societate pentru ca peste 2 ani sa mearga la o scoala normala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Al doilea duel la
Al doilea duel la "Dansez pentru tine": Marius Urzica si Vlad Mirita

Larisa, partenera lui Marius Urzica, are 17 ani, si probabil, cele mai multe motive, sa lupte pentru un vis.

Florin de la HI-Q si Natalia, primii eliminati de la
Florin de la HI-Q si Natalia, primii eliminati de la "Dansez pentru tine"

A fost noaptea dansului tiganesc si a notelor mari! Chiar daca a pasit pentru prima data pe scena de la "Dansez pentru tine", Giulia, care i-a luat locul lui Lili Sandu, a demonstrat ca il poate ajute pe Andrei sa-si implineasca visul.

Alina si Denis, antrenamente pentru duelul de la Dansez pentru tine
Alina si Denis, antrenamente pentru duelul de la Dansez pentru tine

Au acceptat duelul cu fruntea sus si nu se lasa cu una cu doua. Sunt harnici si mereu cu zambetul pe buze. Se ajuta si se incurajeaza, chiar daca duelul i-a surprins. Notele mici pe care le au luat la slow fox nu au facut decat sa le dea curaj.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.