Ionita si Viorica din Clejani isi tin fata ca pe o "Margherita" in glastra!


Ultimul update: Vineri 27 Aprilie 2012 01:43
Data publicarii: Marti 06 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Nu vor sa le-o atinga nimeni nici macar cu o floare, cu o geanta de firma sau cu vreo vorba urata. De aceea, Clejanii au sarit in sus de suparare cand au aparut in presa barfe despre fata lor.

 

La Happy Hour, au avut grija sa ii puna la punct pe toti cei care le-au atacat fata, ca sa nu o lase pe Margherita cu onoarea nereperata.

"Ma deranjeaza pentru ca sunt oameni in showbiz care poate nu reusesc cu ceea ce fac ei si atunci nu au altceva de facut decat sa se lege de un nume mai puternic. Acesti oameni, din punctul meu de vedere, sunt oameni slabi. Se leaga de fata mea, se leaga de mine, se leaga de mine, se leaga de familia mea", a marturisit Ionita din Clejani.

Despre Margherita din Clejani si Sorinel Copilu de Aur s-a scris ca s-au iubit mult si s-ar mai iubi si in zilele noastre, daca nu interveneau parintii fetei. La Happy Hour, Margherita a povestit insa altceva. Fata sustine ca ar fi fost doar prieteni si ca tatal ei nu are nimic cu tanarul artist.

Ionita din Clejani a confirmat spusele fetei: nu are nicio problema cu artistul Sorinel. Nu il vede insa ca pe un potential ginere, dintr-un motiv simplu: o fi Sorinel de aur, dar tot copil ramane. Ca si Margherita.

De bunavoie si silita de dorinta de a face cariera, Margherita le da dreptate parintilor. Nicaieri nu e mai bine ca la mama si la tata acasa, iar prin straini nu umbla cainii cu covrigi de aur in coada.

VIDEO PROTVPLUS.RO