"Inglourious Basterds" cucereste New York-ul!


Ultimul update: Sambata 31 Martie 2012 09:13
Data publicarii: Miercuri 19 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Pelicula lui Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds", a avut premiera in metropola americana la cateva zile dupa lansarea in cinematografele din cateva tari europene.

Chiar daca starul principal, Brad Pitt, a lipsit, cinefilii new-yorkezi n-au dus lipsa de vedete. Pe covorul rosu au pasit, in aplauzele publicului, actori precum Diane Kruger, Sir Ben Kingsley sau Mike Myers.

Quentin Tarantino a inceput sa lucreze la scenariu in urma cu aproape 9 ani. Cum povestea devenise tot mai complicata, s-a plictisit si a abandonat proiectul. In urma cu doi ani s-a apucat din nou de munca. A schimbat radical firul actiunii, dar a pastrat personajele. Asa s-a nascut "Inglorious Basterds".

"Inglorious Basterds" este povestea unor soldati evrei de nationalitate americana. Condusi de locotenentul Aldo Raine, jucat de Brad Pitt, ei se infiltreaza in Franta ocupata, unde pornesc la vanatoare de nazisti. Pun la cale chiar asasinarea lui Adolf Hitler si apropiatilor lui.

"Inglourious Basterds" se anunta un succes la Box-office-ul american. Cand a fost lansat la Cannes, filmul a fost aplaudat timp de 16 minute.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO