Filmul "Naşa" intra in opt cinematografe din Romania


Ultimul update: Marti 18 Septembrie 2012 14:09
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2011 17:35
Categorie: Stiri Mondene

"Naşa", cel mai recent film romanesc de lung metraj, a avut astazi prima vizionare oficiala. Au urmarit cu rasuflarea taiata rezultatul multor luni de efort, actorii, regizorii si producatorul peliculei.

De vineri, "Nasa" intra in forta in 8 cinematografe din tara. Pentru majoritatea echipei, a fost prima proiectie. Actorii sunt, prin natura, cei mai severi critici. Reactiile lor au fost graitoare.

"Ce ai zice de o continuare? Mi-ar placea la nebunie! Acum personajul meu se lupta cu mafia, asa ca ma intreb ce ar urma..." - a spus actrita Whitney Anderson.

"Daca stau sa ma gandesc, n-am prea jucat comedie. Ceea ce e bine, ca experimentez si directia asta." - a declarat si actorul Dragos Bucur.

Cat despre sursa umorului, iata ce spune regizorul Virgul Nicolaescu: "Cred ca ne-am distrat foarte tare si am sperat ca distractia noastra de pe platou sa se vada si pe ecran."

"Nasa" aduce haz spumos stil Hollywood si umor mucalit, ca la noi. Asadar, pana acum s-au distrat ei: Jojo, Smiley, Laura Cosoi, Alex Velea, Busu si nu numai ei. Plus Kara. De vineri, e randul nostru.

In 2010 in Romania s-au vandut peste 6 milioane de bilete de cinema, cu 60% mai mult fata de anul precedent, dintre care 170.000 la filme romanesti, ceea ce deja e un semn foarte bun. Si este posibil ca cei reticenti in privinta productiilor autohtone sa isi gaseasca, acum, si ei nasa.

Tags: filme, nasa, naşa,

Stefan Iancu, actor principal in comedia
Comedia
Comedie romaneasca. Dragos Bucur si-a gasit Naşa
VIDEO PROTVPLUS.RO