Elwira Petre gateste specialitati poloneze la “Serviti, va rog!”

Serviti, va rog

Elwira Petre, Cabral, Lavinia si Catalin Crisan vor demonstra vineri si sambata, 7 si 8 august, in emisiunea “Serviti, va rog!”, difuzata de la ora 20:30 de Pro Tv, ca viata la tara si treburile gospodaresti nu sunt o joaca de copii.

Proba de foc pe care o vor primi de la “spaima vedetelor” - Nea Marin, va fi sa taie o gaina, insa concurentii vor cere ajutorul unui satean.

Participantii vor gasi timp si pentru distractie si vor organiza petreceri la care Catalin si Lavinia vor canta, iar Elwira si Cabral vor dansa.

Elwira va demonstra ca este obisnuita cu un stil de viata modest si va iesi la plimbare cu o banala caruta trasa de cai. Totul ar fi mult mai usor daca in caruta ar fi doar ea, dar cum simplitatea nu se afla pe lista sarcinilor lui Nea Marin, Elwira se pricopseste pe langa cal, cu o adevarata gradinita de copii, care mai de care mai zvapaiati.

Dupa drumetie, vedeta intra direct in bucatarie, unde va profita de avantajul originilor ei si va gati in premiera la “Serviti, va rog!”, specialitati cu specific polonez, spanac cu smantana si vita in sos alb, dar si un desert delicios, prajitura cu bezea si fructe de padure.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Si ca sa convinga juriul si telespectatorii ca este cu adevarat gazda perfecta, Elwira nu se va da in laturi nici de la ingrijirea caprelor si oilor sau curatatul grajdurilor porcilor.

Cabral va da dovada de multa ingeniozitate si va gasi solutii pentru a indeplini toate sarcinile pe care le primeste. La proba gatitului, de exemplu, il va suna pe un prieten care este bucatar si va prepara mancaruri gustoase, ajutat de el prin telefon.

Prezentatorul Povestirilor de Noapte, de la Acasa Tv, va iesi cu vaca la pascut si se va alege cu mana aproape zdrobita de lantul cu care o tinea, va calca rufe ore in sir, dar se va afla si in postura de babysitter. Actorul din lungmetrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si din serialul “State de Romania” care vor fi difuzate din toamna la Pro Tv, va arata ca se pricepe nu doar la actorie, ci si la ingrijirea copiilor. Va reusi fara prea mult efort sa castige inimile pustilor veniti in vacanta la munte, dar pentru a fi desemnat gazda perfecta a pensiunii de la “Serviti, va rog!”, va trebui sa ii multumeasca si pe Nea Marin si pe clientii din ce in ce mai exigenti.

Lavinia, ex Spicy, va fi foarte harnica in cele 5 zile pe care le va petrece in ograda pensiunii, dar va avea parte de o gramada de peripetii. Lipsa de experienta in viata la tara isi va spune cuvantul, iar cantareata se va taia la deget cand va ascuti coasa. Si animalele ii vor da mari batai de cap Laviniei, care dupa ce va fi ajutata de Cabral sa prinda capra, va incepe sa o mulga, dar ba va scapa galeata, ba va cadea de pe scaun. Situatia se va echilibra insa cand va iesi cu oile la pascut si va profita de moment pentru a-si incarca bateriile. Cantareata va trage un pui de somn in natura, pe iarba si printre animalele pe care ar trebui sa le pazeasca.

Catalin Crisan va demonstra ca trebaluitul prin gospodarie nu este tocmai activitatea lui favorita, se va fofila mereu si va cere tot timpul ajutorul clientilor pentru a indeplini sarcinile date de Nea Marin, desi acest lucru nu este permis. Catalin va trebui sa faca singur dulceata de visine, insa nu va respecta regulile si le va cere ajutorul oaspetilor, pe care ii roaga fie sa culeaga visinele, fie sa scoata samburii din ele. Desi se va da in laturi de la trezitul de dimineata si ingrijitul copiilor, Catalin va intra totusi in bucatarie, unde va gati mancare americana, cu oua si bacon.

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
Citește și...
Simona Sensual iese la o cinzeaca in birtul satului la “Serviti, va rog!
Simona Sensual iese la o cinzeaca in birtul satului la “Serviti, va rog!"

Simona Sensual va demonstra vineri si sambata in emisiunea “Serviti, va rog!”, de la Pro TV, ca nu e foarte priceputa la treburile gospodaresti si ca viata la tara nu e asa de simpla precum pare.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.