David Carradine nu s-a sinucis!


Ultimul update: Duminica 29 Aprilie 2012 11:22
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
David Carradine

David Carradine nu s-a sinucis, dar cauza mortii sale ramane in continuare un mister, potrivit medicului legist angajat de familia actorului.

 

"Autopsia efectuata si dovezile gasite pana in prezent demonstreaza faptul ca moartea lui David Carradine nu a fost rezultatul unei sinucideri. In orice caz, pentru a identifica exact cauza decesului, trebuie sa asteptam sa ne parvina informatii suplimentare din Thailanda, precum probele gasite la fata locului si raportul toxicologic complet al laboratorului criminalistic ", a explicat Michael Baden, medicul legist.

Imediat dupa ce politia thailandeza a declarat ca actorul s-a sinucis, presa a publicat detalii despre felul in care cadavrul a fost descoperit.

O cameristă a descoperit cadavrul actorului David Carradine spanzurat in dulapul din camera sa din hotelul Swissotel Nai Lert Park din Bangkok. Actorul avea cateva franghii legate in jurul incheieturilor, gatului si organelor genitale.

Fratele actorului, Keith Carradine, a cerut ajutorul FBI pentru a afla daca in aceasta tragedie a mai fost implicata si o alta persoana.

Sursa: People

VIDEO PROTVPLUS.RO