David Arquette despre casnicia cu Courteney Cox: Sexul era programat

Ultima actualizare: 03-05-2012 21:34
Courtney Cox

Actrita din "Friends", Courteney Cox, a sperat ca separarea de David Arquette va fi una civilizata. Din pacate pentru ea, n-a fost sa fie asa. Fostul sot a vorbit in direct, la radio, despre cele mai intime amanunte din casnicia lor.

David Arquette a sunat in direct la un post de radio american si a dezvaluit ca inainte sa se desparta de faimoasa actrita nu mai facusera sex de patru luni. In plus, a marturist ca s-a culcat cu o barmanita de 28 de ani, Jasmine Waltz.

“M-am culcat cu Jasmine o data, poate de doua ori. Aventura sexuala m-a facut sa ma simt barbat. Partidele de sex cu Courteney sunt planificate pana la un punct. (…) Sexul cu ea e aproape metodic si plin de dragoste. (…) Acum nu facem sex si inteleg complet. Vrea sa se simta autentica. Nu i e pare OK sa faca sex, nu simte nevoia sa se implice in realtie pe acest plan”, a spus actorul american.

Separarea celor doi a inceput in iunie, dupa o casnicie care la Hollywood pare o vesnicie - de 11 ani. Courteney si David au o fetita, Coco, in varsta de 6 ani.

Courtney Cox si David Arquette s-au despartit!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO