Audienta record la "Vocea Romaniei". "Confruntarea" a fost urmarita de 2 milioane de telespectatori

Vocea Romaniei

Peste doua milioane de telespectatori au urmarit la “Vocea Romaniei” meciurile celor mai promitatoare voci ale industriei muzicale romanesti.

Prima editie a Confruntarilor de la “Vocea Romaniei” s-a lasat cu lacrimi, dar si cu multa bucurie pentru concurentii care au trecut in etapa urmatoare.

Duete senzationale, momente de emotie adinca, decizii greu de luat si voci extraordinare, toate acestea au facut ca seara de marti sa fie una memorabilia la “Vocea Romaniei”.

“Ringul” de la “Vocea Romaniei” a fost locul de desfasurare a unor batalii muzicale de senzatie, care i-au tinut pe telespectatorii ProTv intr-un numar impresionant in fata televizoarelor.

Astfel, marti, 1 noiembrie, Pro Tv a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.10 peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie.

Citește și
Horia Brenciu, plange
"E cea mai grea zi a vietii mele". Duetul de vis al fetelor care l-au facut pe Brenciu sa planga
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea in minutul de aur de la 22.15 - 14,4 puncte de rating si o cota de piata uluitoare de 41,0%. In acest minut, Antena 1 obtinea doar 3,3 puncte de rating si 9,5% cota de piata.

ProTV a fost lider de piata incontestabil pe toate segmentele de public, pe toata durata emisiunii (20.16-22.21). Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 11,1 puncte de rating si o cota de piata de 29,7% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 5,2 puncte de rating si 14,0% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat 9,4 puncte de rating si o cota de piata de 20,9%, Antena 1 obtinand doar 5,6 puncte de rating si 12,3% cota de piata.

Telespectatorii au fost foarte activi si in mediile de socializare online, pe durata emisiunii fiind generate sute de postari si mii de comentarii si like-uri.

Foarte multi telespectarori au accesat facebook.com/vocearomaniei, pagina emisiunii urcand in topul paginilor cu cea mai mare crestere a numarului de fani.

Pe tot parcursul pregatirii duetelor, cei 4 antrenori au avut ajutoare de nadajde in consilierii lor: Dana Dorian, Randi, Alex Velea si Monica Anghel.

Decizia celor 4 antrenori de a renunta la cate un concurent din fiecare duet pregatit s-a dovedit a fi una extrem de greu de luat, uneori chiar imposibil.

Horia Brenciu a fost devastat in momentul in care a trebuit sa se desparta de una dintre concurentele sale si a plans ca un adevarat parinte atunci cand a fost nevoit sa o aleaga doar pe una dintre ele pentru a merge mai departe.

Duetul pregatit de Iulia Puschila si Krisztina Koszorus a fost unul de senzatie, cele doua prietene cintand impecabil intr-o armonie perfecta, lucru care i-a ingreunat si mai mult sarcina lui Horia Brenciu. Acesta a reusit abia dupa lungi deliberari sa ia o decizie, iar castigatoarea a fost micuta Iulia.

Vadit impresionat de spectacolul oferit, Horia Brenciu a remarcat ca fetele au dat un exemplu intregii industrii muzicale romanesti si au dat o lectie de bun simt si dragoste tuturor.

Momentul s-a incheiat cu un tablou ravasitor, in care cele doua concurente, imbratisate ca doua surori, erau sarutate pe crestet de “parintele” Horia Brenciu, care n-a putut sa-si stapaneasca lacrimile ce i se rostogoleau pe chip.

Cel de-al doilea duel pregatit de antrenorul Horia Brenciu s-a dat intre Vlad Stoia si Claudiu Mirea, cel dintai apreciat pentru timbrul sau cald si plin de sensibilitate, iar cel de-al doilea pentru siguranta din vocea sa. “Artistul” Claudiu Mirea a castigat insa in fata “contabilului” Vlad Stoia.

Nici pentru Smiley, Marius Moga sau Loredana decizia de a renunta la unul dintre concurenti nu s-a dovedit mai usor de luat.

Chiar daca una dintre concurentele sale s-a speriat de nivelul ridicat al competitiei de la ”Vocea Romaniei” si a ales sa se retraga din concurs, Smiley a reusit pentru prima editie a “Confruntarilor” sa pregateasca un duet surprinzator intre Catalin Dobre si Ionel Istrati.

Chiar daca acesta din urma a pierdut in favoarea lui Catalin, Smiley i-a propus lui Ionel sa lucreze impreuna la o piesa in limba rusa.

“M-ati facut mandru!”, le-a spus Smiley in final “elevilor” sai, iar pe Catalin l-a purtat in brate, la fel cum a facut si atunci cand l-a ales in echipa sa.

Duetul dintre Stefan Stan si Florina Nitulescu a fost un “show adevarat”, dupa cum au declarat toti cei 4 antrenori. “Vagabondul si domnisoara”, cum i-a numit Smiley, au obtinut si primul bis al serii.

“Am avut impresia ca ataca apasii”, a spus Horia, impresionat de inflexiunile vocale ale lui Stefan.

“Esti schizo! Esti mai multi intr-unul!”, i-a spus la randul lui Marius Moga, impresionat de cel care a cucerit prin versatilitate si originalitate in interpretare.

“Un duel foarte interesant!” a fost concluzia trasa de antrenori, carora li s-a parut foarte grea decizia de a alege intre cei doi. Chiar daca Florina a fost laudata pentru vocea sa puternica si speciala la cei 18 ani ai sai, castigatorul serii a fost Stefan Stan.

Concurentii lui Marius Moga au oferit si ei un spectacol total si au prezentat duete impresionante prin contrastul vocilor, prin bucuria pe care au avut-o atunci cand au cantat, prin chimia dintre personaje.

Antrenorul Marius Moga s-a declarant fericit si incantat de felul in care si-au facut treaba “duelistii” sai si a ales sa mearga mai departe cu Cristian Sanda si Sebastian Muntean.

Cristian Sanda si Aura Pohoata au oferit o intrepretare total atipica a melodiei “Cry me a river” a lui Justin Timberlake, o versiune orginala pentru care Cristian a fost apreciat la capitolul acuratete, iar “Alba ca zapada”, asa cum s-a autointitulat Aura Pohoata, pentru vocea sa puternica si rezonanta.

“Mi-as fi dorit sa fi avut vocea lui Cristi la 18 ani!” a declarant incantat Randi, consilierul lui Moga.

La randul lor, Irina Gorga si Sebastian Muntean au fost o adevarat echipa si au oferit un duet de exceptie. Cei doi au fost apreciati pentru chimia dintre ei si pentru faptul ca au cantat cu foc si pasiune.

“Ati fost foarte dulci impreuna!” le-a spus Loredana , iar Horia Brenciu a tinut sa puncteze sensibilitatea antrenorului Marius Moga.

Loredana, secondata de consilierul sau, Dana Dorian, au fost foarte incantate de spectacolul oferit de Aminda Dienes si Ana Odagiu.

“Sunt foarte manda de voi, v-ati audodepasit!” au fost cuvintele Loredanei, incantata de elevele sale.

Aminda Dienes le-a oferit o bucurie de zile mari mamei si bunicii sale, aflate in culise, in momentul in care aceasta a fost declarata castigatoarea “duelului” si preferata Loredanei.
 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Niciuna dintre fotografii nu e ce pare la prima vedere! Zece iluzii optice bizare: GALERIE FOTO
Niciuna dintre fotografii nu e ce pare la prima vedere! Zece iluzii optice bizare: GALERIE FOTO

.

"E cea mai grea zi a vietii mele". Duetul de vis al fetelor care l-au facut pe Brenciu sa planga

Acesta a fost cel mai emotionant si mai dificil moment pentru antrenorul Horia Brenciu in editia de marti din Vocea Romaniei.

Vezi echipa completa a Loredanei, care ar putea ascunde Vocea Romaniei
Vezi echipa completa a Loredanei, care ar putea ascunde Vocea Romaniei

Inconjurata de artisti hotarati sa-i aleaga pe cei mai buni concurenti, Loredana nu s-a lasat dominata de curajul colegilor. Si la ultima editie a auditiilor pe nevazute, doamna juriului la ''Vocea Romaniei'' a ales cu sufletul.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.