Adevarul despre Enfield Poltergeist. Povestea fetitei de 11 ani, posedata de Diavol, levitand in pat

29-10-2011 12:57


Enfield Poltergeist

Cazul a tinut toata Europa cu sufletul la gura, in urma cu 30 de ani. Politisti, fizicieni, medici, experti in stiinte oculte, reporteri, cu totii au incercat sa gaseasca o explicatie pentru ce se intampla.

Era vorba despre levitatie, mobila mutata dintr-un loc in altul prin aer si obiecte care zburau spre cei care asistau. Sunt marturii ca ar fi existat chiar chibrituri care se aprindeau instantaneu, in incaperile in care se intamplau aceste inexplicabile scene. 

Povestea infricosatoare va fi scenariul unui film care va aparea anul viitor, la sfarsitul lunii octombrie, scrie DailyMail.

Un politist care a dat o declaratie in anii '70, in vremea cand cazul era in atentia unei natiuni intregi, spunea ca a vazut scaune miscandu-se, iar de-a lungul timpului au fost mai mult de 30 de martori la astfel de evenimente cel putin inexplicabile.

VIDEO. A ras tot internetul de reactia acestei BLONDE. Ce a facut cand a vazut inelul de logodna

Cel mai bizar lucru era felul in care o copila de 11 ani, Janet Hodgson, vorbea cu vocea lui Bill Wilkins, un barbat care murise in casa in care locuia fata, cu multi ani inainte.

Anul 1977, casa familiei Hodgson. Peggy Hodgson era o mama obisnuita cu 4 copii, Margaret, de 12 ani, Janet, de 11 ani, Johnny de 10 si Billy, in varsta de doar 7 ani. Femeia era despartita de tatal copiilor.

In seara zilei de 30 august, cand copiii se pregateau sa doarma, paturile lor au inceput sa se miste. In alta zi, un dulap a blocat pur si simplu usa fara ca nimeni sa il atinga.

Femeia a mers ingrozita la vecini, sa le spuna grozaviile care se petrec in casa ei. Apoi s-a dus la politie. In sectia locala exista un raport si astazi in care apare declaratia urmatoare: "un scaun s-a ridicat 4 metri de la podea, fara sa fie atins". Politistii au rezolvat cazul prin expresia "nu a incalcat nimeni legea, asa ca nu putem interveni".

Mai mult, tablourile zburau de pe pereti, rotindu-se prin aer, diverse obiecte apareau si apoi dispareau brusc, iar cele doua surori, Janet si Margaret, copiii familiei Hodgson, pluteau prin sufragerie in loc sa doarma in paturile lor si peste toata harmalaia, un politist, in timp ce nota evenimentele, era ridicat cu scaun cu tot, zburand prin incapere.

Casa, in care timp de 14 luni au plutit mobilele si copiii prin aer, a ramas cunoscuta in istoria recenta a Marii Britanii drept "cazul cel mai credibil de poltergeist" desfasurat vreodata, mai ales datorita respectului de care se bucura cei 30 de profesori si politisti care au vazut cu ochii lor aceste fenomene.

VIDEO EXPLICIT. Protagonistii episodului "Sex in aer" au primit raspunsul de la Aviatia Civila Americana

Filmul care se va face dupa aceasta poveste isi propune acum sa afle adevarul despre evenimentele de atunci si incearca sa scoata la lumina intamplarile care au speriat Marea Britanie si care au pus pe ganduri generatii de experti.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57