Vezi echipa completa a Loredanei, care ar putea ascunde Vocea Romaniei

Dată publicare: 29-10-2011 07:44
Dată actualizare: 23-10-2012 21:16


Inconjurata de artisti hotarati sa-i aleaga pe cei mai buni concurenti, Loredana nu s-a lasat dominata de curajul colegilor. Si la ultima editie a auditiilor pe nevazute, doamna juriului la ''Vocea Romaniei'' a ales cu sufletul.

Trei elevi ii mai lipseau pentru a-si completa echipa si vocile incantatoare a 2 concurente si 1 baiat au facut-o sa spuna ''eu te vreau''.

Alina Toma si-a dat seama ca o pasioneaza muzica in copilarie, cand il asculta pe fratele ei cantand la pian. La varsta de 19 ani, cand a venit in Bucuresti, a avut primul contact real cu lumea muzicala si s-a hotarat ca vrea o cariera in acest domeniu. Parintii nu au fost de acord la inceput, dar pana la urma s-au convins ca fata are talent.

A doua concurenta care a plecat alaturi de Loredana dupa show-ul de marti a fost Ana-Maria Fluturu. Si ea isi asculta sora cantand la pian, cand parintii i-au descoperit talentul.

Daniel Lazar studiaza vioara, chitara, canto si uneori face si compozitie. Parintii lui au sacrificat tot pentru ca el sa isi poata atinge visul. A terminat Liceul de Muzica Dinu Lipatti si Conservatorul, in Bucuresti.

Marti, la ora 20:15 la ''Vocea Romaniei'' veti putea urmari prima editie a confruntarilor, in care concurentii vor canta in duet.


VIDEO PROTVPLUS.RO