Au refuzat rolul, dar au pierdut Oscarul! Soarta!

12-03-2009 00:00


vedeta 1

Nicole Kidman in "The Reader", Gwyneth Paltrow in "Titanic sau Robert Redford in "The Gratuate" sunt cateva dintre numele de la Hollywood ce au ratat filme de Oscar! Revista Forbes a intocmit un top cu aceste vedete.

Gwyneth Paltrow in "Titanic"
Actrita a refuzat rolul care a fost preluat de Kate Winslet . Ulterior, "Titanic" a facut istorie la Oscar si in clasamentul incasarilor.

-  Anne Hathaway in "Knocked Up"
Anne Hathaway
a refuzat rolul din "Knocked Up" pentru ca trebuia sa filmeze scene nud. Rolul a revenit actritei Katherine Heigl, rol ce a transformat-o in vedeta de cinema.

-  Ernest Borgnine in "The Godfather"
Este greu de crezut ca Marlon Brando putea fi inlocuit in "Nasul". Si totusi, nu el a fost prima optiune pentru acest rol legendar, ci Ernest Borgnine.

- John Travolta in "Forrest Gump"
Tom Hanks a primit rolul din "Forrest Gump" dupa ce John Travolta l-a refuzat. Hanks a castigat premiul Oscar.

-  Molly Ringwald in "Pretty Woman"
Molly Ringwald
a fost ofertata pentru rolul prostituatei din "Pretty Woman". Ea a refuzat si Julia Roberts a preluat rolul. Stim cu toti ce a insemnat acest rol pentru Julia.

-  Nicole Kidman in "The Reader"
Nicole Kidman
fusese distribuita initial in rolul Hanne Schmitz din filmul "The Reader". Ea a ramas insa insarcinata si a fost inlocuita de Kate Winslet . Succesul ei s-a vazut la premiile Oscar si Golden Globe.

-  Robert Redford in "The Graduate"
Robert Redford
a fost prima optiune pentru rolul Benjamin Braddock din filmul "The Graduate". Castigatorul a fost insa  Dustin Hoffman .

-  Mark Wahlberg si Joaquin Phoenix in "Brockeback Mountain"
Mark Wahlberg
a declarat ca el si Joaquin Phoenix au fost luati in calcul pentru rolurile din "Brokeback Mountain". Cei doi au refuzat rolurile deoarece s-au speriat de scenele gay. La final, Heath Ledger a castigat premiul Oscar.

George Raft in "Casablanca"
George Raft a fost prima obtiune pentru rolul Rick Blaine din "Casablanca". Rolul i-a fost oferit "anonimului" la acea vreme Humphrey Bogart . Oare cum ar fi aratat filmul fara Bogart?

-  Tom Selleck in "Raiders of the Lost Ark"
Tom Selleck
a fost ofertat in 1981 pentru filmul din seria Indiana Jones. Rolul i-a revenit, insa, lui Harrison Ford .

Sursa: Forbes

VIDEO PROTVPLUS.RO