Apar noi personaje în serialul „Vlad”. Dezvăluirile de culise făcute de scenaristul Anghel Damian

Ultima actualizare: 19-09-2021 10:52

Luni seară se va difuza al treilea episod din al patrulea sezon, şi ultimul, al serialului „Vlad”. Despre noutăţile din serial, inclusiv în privinţa distribuţiei, a vorbit Anghel Damian, care a jucat în primul sezon, dar acum este scenarist și producător.

Ce ne așteaptă în „Vlad”?

Anghel Damian: Ne așteaptă foarte multe și chiar începând de mâine o să avem un nou personaj care va cuceri inimile telespectatorilor. Și tot mâine va fi, cred eu, cel mai puternic emoțional episod de până acum. Personajul nostru este pus să facă o alegere pe care puțini telespectatori o instuiesc și vom vedea, cred eu, cel mai spectaculos moment din serialele de ficțiune din România, pe televizor. Deci, zic eu, să ne uităm mâine foarte atenți la ce se întâmplă. Nu vă vom dezamăgi.

Este ultimul sezon. Vom asista la răzbunarea finală?

Anghel Damian: Da. Se va întâmpla. Răzbunarea va fi dusă la bun sfârșit.

Cum a fost la filmări? Nu s-au terminat încă, suntem încă într-o perioadă cu multe provocări în privința siguranței sanitare. Cum este pentru voi?

Anghel Damian: Din ce în ce mai dificil. Cercul se strânge. Auzim în jurul nostru de cazuri, protocoalele de filmare sunt din ce în ce mai stricte. Dar noi am mai trecut o dată prin asta, în martie 2020, când eram în plin sezon de filmări și a trebuit să oprim. De data asta suntem mult mai pregătiți, înțelegem ce trebuie să facem ca să ducem filmările la bun sfârșit. Mai avem o lună și jumătate care se anunță dificilă din punctul acesta de vedere. Telespectatorii trebuie să fie conștienți de ce eforturi se depun ca noi să fim la televizor în timpul pe care l-am promis.

Cine se alătură distribuției?

Anghel Damian: O actriță extraordinară pe care mulți telespectatori s-ar putea să o știe deja. Anca Dinicu, pe numele ei, este un personaj nou cu valențe comice într-un univers atât de întunecat al răzbunării cum este cel din „Vlad”. Este nevoie din când în când și de un zâmbet. Personajul ei aduce un nou plot în serial, unul comic, pe care eu mizez foarte tare.

Cât de solicitant a fost acest al patrulea sezon pentru întreaga distribuție?

Anghel Damian: E un serial solicitant. Pe măsură ce ajungi la final și așteptările telespectatorilor cresc, pentru că tu le promiți ceva, iar ei sunt alături de tine și își doresc din ce în ce mai multe de la tine. A fost extrem de solicitant, dar până la urmă asta este meseria noastră.

Vor mai apărea personaje noi?

Anghel Damian: Apar în acest ultim sezon. Fiind ultimul sezon am zis că e nevoie să reechilibrăm puțin balanța și fiecare personaj principal din serial va cunoaște un personaj nou care îl va ajuta într-un fel sau altul să-și ducă la bun final misiunea. Vor mai apărea cel puțin patru personaje importante care vor fi până la finalul serialului.

Ca scenarist, care a fost cea mai mare provocare pentru tine, fiind pus în fața celui de-al patrulea sezon?

Anghel Damian: Cea mai mare provocare a fost să găsesc un echilibru pentru că telespectatorii noștri sunt foarte pasionați și divizați. Unii își doresc foarte tare ca răzbunarea să fie una concretă, sângeroasă, alții își doresc un soi de răzbunare mai soft, o împlinire amoroasă. E foarte greu să găsești un echilibru între cele două extreme. Dar eu sunt convins că am găsit calea.

De pe platourile de filmare ce ne poți dezvălui?

Anghel Damian: Vă pot spune că a fost cel mai intens sezon. A fost un sezon în care ne-am bucurat mai tare ca oricând. Entuziasmul nostru este unul molipsitor și, cred eu, se va vedea asta în serial. Entuziasmul actorilor care interpretează pentru ultima dată niște personaje care au devenit iconice. Am avut și șerpi veninoși, și bătăi, și împușcături, și explozii. Avem de toate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!