Raluka, despre SuperStar România: „Nu e deloc ușor să stai pe un scaun și să decizi soarta unor copii”

Ultima actualizare: 18-09-2021 10:45

SuperStar România a debutat la PROTV, săptămâna trecută, iar sâmbătă seară vom urmări cea de-a patra ediție.

Show-ul muzical este difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:30 și sâmbăta, de la ora 20:00 iar acum este etapa audițiilor.

Concurenții vin în fața juriului, cântă și trebuie să obțină minimum 3 de DA pentru a primi tichetul auriu care îi duce în următoarea etapă a competiției.

Jurații show-ului sunt Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla's Dreams. Raluka a povestit mai multe despre emisiune.

Cum au fost cele trei ediții de audiții până acum?

Raluka: E foarte frumos că apucăm să vedem cu adevărat poveștile concurenților pentru că noi nu apucăm să ascultăm extrem de multe lucruri de la ei. Ei vin și ne spun câte puțin, cu mari emoții. Cu ocazia asta vedem și noi poveștile lor și sunt cu atât mai emoționante. Nu sunt ușor de impresionat, dar una este când vezi omul la televizor si povestește despre viața lui, dar în momentul în care este real, în fața ta, și își pune sufletul pe tavă, am impresia că sunt niște lecții de viață atât de mari încât ar trebui să ne fie rușine când ne plângem de problemele care nu există.

De ce ești atât de exigentă?

Raluka: Concursul nu e doar despre voce, dar e despre voce. Chiar dacă suntem patru jurați diferiți, suntem în foarte puține cazuri în contradictoriu. Noi reușim în mare parte să fim de acord, ceea ce înseamnă că noi căutăm aceleași lucrui. Dar eu sunt foarte atentă la voce, chiar dacă stiu că nu vocea este totul. Pentru că este vorba despre Superstar România aici. Nu mi se pare că sunt chiar atât de exigentă.

Ce nu îți place atunci când spui nu, lăsând la o parte vocea?

Raluka: Mie când mi s-a spus „nu” în viață, de fiecare dată când am primit un „nu”, am venit următoarea dată de 20 de ori mai bună. Așa trebuie să facă și ei. Sunt foarte fericită că oamenii s-au uitat la noi în toate aceste trei episoade de până acum. Suntem lideri și mă bucur foarte tare că e prima dată când fac parte dintr-un astfel de show și sunt fericită.

Sunteți uneori influențați de poveste?

Raluka: Nu. Noi nu știm chiar toată povestea. Unii dintre ei vin și ne spun două cuvinte nouă și în spate, la interviuri, lucruri pe care noi nu le auzim de obicei, își spun o întreagă poveste pe care o vedem și noi la televizor și rămânem cu gura căscată. Ne gândim că trebuia să fim mai drăguți, doar că nu e despre asta.

Ați apucat vreodată să vorbiți cu ei și după ce le-ați spus „nu”?

Raluka: În etapa asta nu. Nu am reușit să vorbim aproape deloc cu ei, nu am avut când să ne întâlnim după. Am avut pauze destul de mici în care nu ne-am întâlnit cu niciun concurent. În schimb, cred că în etapele următoare ne mai întâlnim cu unul, doi dintre ei pe holuri, dar destul de puțin. Avem momente când stăm față în față cu ei și discutăm în fața camerelor. Toate aceste lucruri se văd pe cameră ceea ce e minunat. Nu e deloc ușor să stai pe un scaun și să decizi soarta unor copii.

De ce ați spus că este un casting cum nu s-a mai văzut până acum la un show de talente?

Raluka: Sunt cei mai frumoși oameni. Noi am rămas de fiecare dată uimiți să vedem atât de multe fete frumoase și blânde și oameni care cântă cu adevărat. De asta tot repetâm de fiecare dată „Nu se poate! Este cel mai frumos casting din România”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!