VISURI LA CHEIE. Familia lui Cristi Gaspar, un tata care lupta sa ramana in viata, are parte de o casa ca in vise

12-11-2014 22:25


Visuri la Cheie

Echipa "Visuri la Cheie" a schimbat, miercuri seara, viata unei alte familii, aflate intr-o situatie dificila. Tatal, Cristian Gaspar se lupta cu o problema grava de sanatate si se agata cu toate fortele de viata.

Nascut fara un rinichi, visul lui Cristian Gaspar, din localitatea Contesti, a fost indeplinit, iar casa lui si a familiei sale a fost complet renovata.

Cristi este un luptator, o persoana cu care viata a fost extrem de dura. Familia este totul pentru el, mai presus de iubirea fata de arta si de problemele care l-au doborat mereu.

Si daca problemele de sanatate nu erau suficiente, viata l-a mai pus in fata unei incercari: casa in care s-a mutat, a fost construita de un prieten care l-a convis sa-i plateasca constructia inainte de finalizare. Si asa a ramas, nefinisata, cu mari probleme in ceea ce priveste utilitatile. Dar cel mai mare pericol pentru Cristi si familia sa era reprezentat de tavan, care in orice moment putea sa cedeze.

Casa, inainte

„Cristi este un luptator. Nu a renuntat in niciun moment sa lupte pentru viata sa, pentru a fi alaturi de fetita lui. Chiar daca boala a recidivat, Cristi nu s-a oprit. A mers mai departe. Este o poveste extrem de impresionanta si emotionanta”, a spus Dragos Bucur.

Pe parcusul lucrarilor de reconstructie Cristi si familia sa au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragos. De la curse de masini, la o proba incendiara in bucataria MasterChef, Dragos a reusit sa le aduca acestora un zambet si o raza de speranta.

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Casa, dupa

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO