Masterchef 2022. Unul dintre concurenții ediției de joi seară de la Masterchef 2022 a reușit să impresioneze jurații cu motivul pentru care a ales să participe la competiție. Cei trei chefi i-au oferit șorțul.

Mihai Preda, în vârstă de 32 de ani, unul dintre concurenții Masterchef 2022, s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat gustos, dar și cu o poveste emoționantă. Deși își pierduse speranța, tânărul a primit șorțul din partea juraților.

Acesta a mărturisit că motivul pentru care a venit la Masterchef 2022 este acela de a îndeplini visul fiului său în vârstă de 11 ani care și-ar dori să devină bucătar, însă s-a născut cu o malformație la mâini.

Mihai Preda le-a pregătit juraților o rețetă de paste cu fructe de mare și pastă de dovleac care i-a adus aminte lui chef Foa de un preparat pe care îl gătea bunica sa când era mic, fapt ce l-a făcut să îi acorde un Da.

Masterchef 2022. Povestea emoționantă din spatele preparatului

 

Chef Hadad: Mihai, de ce ai venit la Masterchef?

Concurent: Să îndeplinesc un vis pentru mine și pentru copiii mei.

Chef Hadad: Adică?

Concurent: Băiețelul meu cel mare își dorește să devină bucătar. E numai în bucătărie lângă mine tot timpul.

Chef Hadad: Poate?

Concurent: Nu prea.

Chef Hadad: De ce?

Concurent: Are niște probleme...

Chef Hadad: Ce probleme?

Concurent: S-a întâmplat acum 11 ani când îl așteptam pe băiețelul meu să vină. Doctorul mi-a spus că sunt niște probleme. S-a născut cu niște malformații la mânuțe pentru că nu s-a mișcat deloc. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătos, este inteligent. Și eu pentru el vreau să merg înainte.

Chef Hadad: Pentru visul băiatului tău, Mihai, aveți de la mine un „Da”. Ești un tată care își face copilul mândru. Copilul tău când se uită la tine acum e mândru de tine.