Viata mondena in 2011, marcata de trei casatorii regale si moartea actritei Elizabeth Taylor

monden

Casatorii regale spectaculoase, cea a printului William al Marii Britanii, cea a printului Albert al II-lea de Monaco, dar si despartirile, divorturile si decesele au marcat anul 2011 in lumea celebritatilor internationale.

CASATORII

In 2011, multe vedete au decis sa "intre in randul lumii", fie logodindu-se, fie casatorindu-se.

Astfel, in ianuarie, cantareata Shania Twain s-a casatorit cu omul de afaceri Frederic Nicolas Thiebaud. Acesta este fostul sot al amantei lui Robert Lange, fostul sot al cantaretei.

In martie, s-au casatorit actrita canadiana Natasha Henstridge, cu cantaretul scotian Darius Campbell, Reese Witherspoon, cu impresarul Jim Toth, iar actorul francez Tahar Rahim, cu actrita Leïla Bekhti.

Citește și
Elizabeth Taylor
Secretul dus de Elizabeth Taylor in mormant
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

In aprilie, au decis sa-si uneasca destinele cantaretul Michael Buble si Luisana Lopilato. Printul William, fiul printului mostenitor Charles si al regretatei printese Diana, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a casatorit, pe 29 aprilie, cu iubita sa, Kate Middleton, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizata la catedrala Westminster din Londra.

Evenimentul a fost urmarit la televizor si pe internet de circa 2 miliarde de persoane. In iunie, cantareata britanica Lily Allen s-a maritat cu logodnicul ei Sam Cooper, artista anuntand cu acea ocazie ca era insarcinata in 16 saptamani.

Tot in iunie, Noel Gallagher, fost membru al trupei Oasis, s-a casatorit cu Sara MacDonald, in varsta de 40 de ani, cu care avea o relatie de peste 11 ani, iar actorii Rachel Weisz si Daniel Craig s-au casatorit, la New York, in cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane.

Printul Albert al II-lea de Monaco si Charlene Wittstock s-au casatorit, civil si religios, pe 1 iulie, respectiv 2 iulie, in cadrul unor ceremonii la care au asistat aproximativ 800 de personalitati, de la membri ai marilor familii regale europene, la creatori de moda si alti artisti.

In luna decembrie, cantareata irlandeza Sinead O'Connor s-a casatorit pentru a patra oara, in cadrul unei ceremonii cu accente rock 'n' roll, cu iubitul ei, Barry Herridge.

COPII

Alte vedete au decis sa devina parinti, anul 2011 fiind unul destul de "prolific" din acest punct de vedere. Astfel, in ianuarie, actrita Nicole Kidman si sotul ei, muzicianul Keith Urban, au anuntat ca au devenit parintii unei fetite nascute de o mama surogat la sfarsitul lunii decembrie 2010.

In aceeasi luna, Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit parinti pentru prima data, actrita spaniola dand nastere unui baietel.

In ianuarie, modelul Miranda Kerr, sotia actorului Orlando Bloom, a nascut un baietel, printesa Mary a Danemarcei, sotia printului mostenitor Frederik, a nascut gemeni - un baietel si o fetita -, iar actorul american Owen Wilson a devenit pentru prima data tata, dupa ce iubita lui, Jade Buell, a nascut un baietel.

In februarie, Christina Applegate, care este logodita cu muzicianul Martyn LeNoble, a nascut primul sau copil, o fetita. Eva Herzigova a nascut un baietel, care a primit numele Philip, pe 13 martie, renumitul model ceh, in varsta de 38 de ani, devenind astfel mama pentru a doua oara.

In aprilie, actrita australiana Toni Collette a devenit mama pentru a treia oara, dand nastere unui baietel, iar in mai, cantareata Mariah Carey a devenit mama de gemeni - o fetita si un baiat.

Totodata, cantareata britanica Emma Bunton, fosta membra a grupului Spice Girls, a nascut, in mai, un baietel, acesta fiind cel de-al doilea sau copil, iar actrita americana Alicia Silverstone a nascut un baietel, pe 5 mai, devenind mama pentru prima oara la varsta de 34 de ani.

In luna iunie, Natalie Portman a nascut un baietel, al carui tata este Benjamin Millepied, coregraful cu care actrita americana a colaborat in timpul filmarilor pentru drama "Lebada neagra/ Black Swan", filmul care i-a adus la inceputul acestui an un premiu Oscar.

Tot in iunie, cantareata si actrita mexicana Thalia, care este casatorita cu magnatul din industria muzicala Tommy Mottola, a nascut un baietel, care este al doilea sau copil. Luna iulie a marcat un veritabil "baby boom" pentru vedetele de la Hollywood.

Victoria Beckham a devenit mama pentru a patra oara, dupa ce a nascut o fetita, care a primit numele Harper Seven. Victoria si David Beckham aveau deja trei baieti: Brooklyn, in varsta de 12 ani, Romeo, opt ani si jumatate, si Cruz, sase ani si jumatate. Cantareata Lauryn Hill, solista fostului grup Fugees, a devenit mama pentru a sasea oara, in iulie, dupa ce a adus pe lume un baietel. Lauryn Hill are deja cinci copii cu Rohan Marley, partenerul ei de viata, cu care are o relatie marcata de numeroase despartiri si impacari.

Actrita Tori Spelling a nascut al treilea copil al sau, o fetita care a primit numele de Hattie Margaret McDermott. Tori si Dean McDermot, sotul ei in varsta de 44 de ani, s-au casatorit in mai 2006. In noiembrie, Hugh Grant a devenit tata pentru prima data, la varsta de 51 de ani, dupa ce o femeie, cu care starul britanic a avut o aventura, a nascut o fetita.

DIVORTURI SI DESPARTIRI 2011

A fost si un an al despartirilor, un numar extrem de mare de vedete de prim rang, precum Shakira, Ronnie Wood, Eva Longoria, Jude Law, Christina Aguilera, Charlie Sheen, Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Jennifer Lopez, Demi Moore si Ashton Kutcher, luand decizia de a divorta sau de a se separa de partenerii lor de viata.

Astfel, in ianuarie, actorii Mila Kunis si Macaulay Culkin au decis sa inceapa anul 2011 pe cont propriu, punand capat relatiei lor care a durat opt ani.

Divortul rockerului britanic Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, de sotia sa, Jo Wood, a fost finalizat tot in luna ianuarie. Chitaristul britanic s-a casatorit cu Jo Wood in 1985, insa cei doi s-au despartit in 2008, dupa ce aventura celebrului muzician cu chelnerita Ekaterina Ivanova a ajuns pe prima pagina a tabloidelor.

ot in prima luna a anului, divortul dintre actrita Eva Longoria si baschetbalistul echipei San Antonio Spurs Tony Parker a fost finalizat, punand astfel capat unui mariaj de trei ani. Actrita a inceput apoi o relatie cu fratele actritei Penelope Cruz.

In februarie, actorul britanic Jude Law s-a despartit de iubita sa, actrita Sienna Miller, la doar doua luni dupa ce s-au mutat impreuna, iar cantareata americana Christina Aguilera si fostul ei sot, producatorul muzical Jordan Bratman, au divortat. In luna martie, cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au decis sa se desparta, aceeasi decizie fiind anuntata si de actorii Renee Zellweger si Bradley Cooper, care aveau o relatie de aproape doi ani.

In luna mai, actorul american Charlie Sheen a devenit din nou celibatar, dupa ce divortul lui de cea de-a treia sotie, Brooke Mueller, a fost pronuntat. Tot in luna mai, actorul american Leonardo DiCaprio si iubita sa, modelul israelian Bar Rafaeli, au decis sa se desparta, dupa o relatie de peste cinci ani. Luna mai a adus un alt "soc" la Hollywood, dupa ce Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a anuntat ca s-a despartit de sotia lui, Maria Shriver. Despartirea s-a produs dupa ce Shriver a aflat ca sotul ei este tatal unui copil nascut in urma cu peste un deceniu de o fosta angajata a familiei.

Actrita si cantareata americana Jennifer Lopez si cantaretul de muzica latino Marc Anthony au decis sa divorteze dupa sapte ani de casnicie. Jennifer si Marc, sunt parintii gemenilor Max si Emme, in varsta de trei ani. In august, cantareata britanica Geri Halliwell s-a despartit de iubitul ei, Henry Beckwith, cu care avea o relatie din martie 2009.

DECESE

Printre cele mai importante personalitati care au murit anul acesta se numara legendarul chitarist rock Gary Moore. Artistul a murit in somn, la varsta de 58 de ani, probabil din cauza unui atac de cord.

Pe 23 martie, lumea filmului a pierdut inca o legenda - Elizabeth Taylor, care a murit la varsta de 79 de ani, din cauza unei insuficiente cardiace.

Peter Falk, interpretul celebrului detectiv Columbo din serialul TV omonim, a murit pe 23 iunie, la varsta de 83 de ani. Cauzele decesului nu au fost precizate, insa actorul suferea de mai multi ani de dementa si maladia Alzheimer.

Luna iulie a adus cu sine disparitia tragica a uneia dintre cele mai talentate reprezentante a curentului brit-pop din ultimii ani, Amy Winehouse. Cantareata britanica a murit in locuinta ei din Londra, la varsta de 27 de ani, pe 23 iulie.

Industria muzicala a mai pierdut un nume de referinta pe 17 decembrie, cand cantareata Cesaria Evora a murit, la varsta de 70 de ani, la o zi dupa ce a fost spitalizata din cauza unei insuficiente respiratorii si unui edem pulmonar.

Nici industria media nu a fost scutita de disparitii tragice in acest an, odata cu moartea lui Steve Jobs, pe 5 octombrie. Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
VIDEO. Printul William si ducesa Katherine, la prima aparitie oficiala. Kate a luat ochii tuturor
VIDEO. Printul William si ducesa Katherine, la prima aparitie oficiala. Kate a luat ochii tuturor

Ducesa de Cambridge a trecut cu brio de prima aparitie oficiala, purtand o stralucitoare rochie roz. Catherine si William au participat aseara la o gala de binefacere organizata in gradina Palatului Kensington.

Secretul dus de Elizabeth Taylor in mormant
Secretul dus de Elizabeth Taylor in mormant

Viata lui Elizabeth Taylor a fost de la un capat la altul plina de drame si acum, la mai bine de o luna de la moartea sa, se pare ca apare o noua schimbare de scenariu.

Explicatie medicala: Elizabeth Taylor a murit din cauza ochilor violeti
Explicatie medicala: Elizabeth Taylor a murit din cauza ochilor violeti

Pe langa talentul actoricesc, ceea ce i-a adus faima lui Elizabeth Taylor au fost ochii ei de culoare violet. Din pacate, insa, ochii i-au adus actritei si cele mai grave probleme de sanatate, probleme care au dus la moartea divei.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.