Van Damme s-a ridicat, a injurat si a plecat in timpul unui interviu LIVE. Ce l-a deranjat pe celebrul actor

Dată publicare: 30-07-2016 12:05
Dată actualizare: 02-08-2016 07:38


Jean Claude Van Damme

Actorul Jean-Claude Van Damme a oprit un interviu prin satelit, pentru ca intrebarile erau plictisitoare.

Jean-Claude Van Damme a inchis transmisia prin satelit a unui interviu in emisiunea "Sunrise" pentru Australia TV, din cauza ca intrebarile care i-au fost adresate au fost aceleasi de 25 de ani si i s-au parut plictisitoare, informeaza Hollywood Reporter. "Imi pare rau, nu mai pot face asta, sunt prea natural", a spus actorul de 55 de ani si a renuntat la convorbire, motivand ca intrebarile care i-au fost adresate sunt plictisitoare.

Actorul a spus ca a obosit sa raspunda la aceleasi intrebari de 25 de ani incoace. "Jurnalistii m-au intrebat aceleasi lucruri in ultimii 25 de ani. Aveti ceva interesant sa ma intrebati?", a reclamat el in fata camerei de filmat. Interpretul "Soldatului universal" a adaugat ca s-a saturat sa fie intrebat despre antrenamentele sale, prietenia cu Kylie Minogue si productiile din trecut.

Van Damme a facut aceste declaratii in timpul unui interviu prin satelit prin care isi promoveaza un turneu de conferinte prin Australia, intitulat "An Evening With Jean-Claude Van Damme: Unplugged and Unscripted". In timpul transmisiei, Van Damme si-a scos microfonul si a spus: "Ce ... se intampla in Australia? Nu mai pot face asta, sunt prea natural. Puteti sa aruncati astea in aer. Ce e asta?".

"An Evening With Jean-Claude Van Damme: Unplugged and Unscripted" este un turneu prin care starul din "Legionarul" povesteste amintiri din cariera, care este filosofia sa de viata, completate cu sesiuni de intrebari si raspunsuri. Este prima data cand actorul ajunge in Australia dupa 18 ani.

Jean-Claude Camille François Van Varenberg s-a nascut in 18 octombrie 1960 si este cunoscut profesional ca Jean-Claude Van Damme si abreviat JCVD. Este un expert in arte martiale, actor si regizor belgian, cunoscut mai ales ca actor de filme de actiune cu arte martiale.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO