Trupa Red Hot Chili Peppers susține un concert la piramidele Giza din Egipt

Ultima actualizare: 17-01-2019 15:14
Red Hot Chili Peppers
AFP

Membrii Red Hot Chili Peppers au anunţat că vor cânta pe 15 martie la Giza, în Egipt, şi au povestit cum a fost afectată lansarea noului album de incendiile din California.

Ei au anunțat că apariţia noului album va mai întârzia, potrivit News.ro, care citează nme.com.

Muzicienii lucrează în prezent la o continuare a LP-ului din 2016 "The Getaway", care a fost al unsprezecelea album de studio.

Bateristul Chad Smith a vorbit săptămâna aceasta despre noul material, dezvăluind că planurile lor de a scrie şi de a înregistra au fost afectate de incendiul devastator Woolsey, care s-a întins în sudul Californiei anul trecut.

"Am început să lucrăm (la noul album, n.r.), care, pentru noi, înseamnă să intrăm în studio şi să facem puţin zgomot şi să punem câteva note împreună", a spus Smith la postul Sirius XM.

"Apoi a venit focul şi casa în care lucram - nu a fost nicio pagubă, nu a ars, dar nu am mai putut să ne întoarcem acolo. Asta ne-a oprit".

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap.

Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 10 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO