Trupa Magic Mike riscă să se destrame pentru că stripperii refuză să se vaccineze. Contractul îi obligă

Ultima actualizare: 25-01-2022 17:37
Trupa Magic Mike riscă să se destrame pentru că stripperii refuză să se vaccineze. Contractul îi obligă dacă mai vor să perfo
Instagram

Magic Mike, o trupă celebră de stripperi, este în pragul falimentului din cauza crizei COVID. Majoritatea dansatorilor refuză să se vaccineze, iar astfel contractele din cluburi nu mai pot fi onorate.

Patronatul pierde bani pe bandă rulantă iar trupa Magic Mike, care a fost și inspirație pentru un film cunoscut, riscă să se destrame.

În decembrie anul trecut, stripperii nu au mai apărut în spectacole timp de zece zile, după ce unul dintre ei a fost găsit pozitiv la un test COVID.

Chiar dacă situația s-a normalizat între timp, contractele pe care trebuie să le semneze fiecare dintre ei au o clauză care prevede ca prestatorii de servicii să fie vaccinați, iar aceștia refuză să o facă, relatează cotidianul „The Sun”.

 

La Magic Mike Show se cere anexarea dovezii vaccinării

Persoane din managementul show-ului au declarat pentru sursa citată că viitoarele contracte vor fi acordate exclusiv stripperilor vaccinați. „Este un show care aduce o mare încântare audienței și vrem să putem să-l punem în continuare în scenă pe parcursul pandemiei. Toate contractele pentru spectacolele noi au nevoie de anexarea dovezii vaccinării, este singura modalitate ca acest spectacol să continue”.

Reprezentanții patronatului nu au acceptat însă, ca stripperii să evolueze pe baza unui test negativ PCR sau antigen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO