Filmul care a spulberat toate recordurile la incasari revine in cinematografe in varianta 3D

Ultima actualizare: 01-11-2012 22:05
Titanic

Titanicul revine pe marile ecrane, dar intr-un format demn de secolul tehnologiei. James Cameron a convertit filmul care i-a adus gloria si un Oscar pentru regie in format 3D.

Premiera mondiala a avut loc la Royal Albert Hall in Londra, iar de pe covorul rosu nu putea lipsi actrita din rolul principal, Kate Winslet.

Filmul apare si cinematografele din Romania pe 6 aprilie.

In urma cu 15 ani, tragica poveste de dragoste dintre Jack si Rose impresiona spectatorii din toata lumea.

James Cameron a spulberat cu "Titanic" toate recordurile la incasari si s-a ales si cu 11 premii Oscar.

Reunita in formatie aproape completa, echipa de aur si-a adus aminte cum Titanic le-a schimbat cariera.

"A fost o mare parte din viata mea si intr-un fel nici n-a disparut. Oamenii ma tot intreaba: "Cum e sa vorbesti despre Titanic 15 ani dupa?". Dar eu am vorbit mereu despre film, el n-a disparut nicicand", marturiseste Kate Winslet.

Proaspat intors din cel mai adanc loc de pe Terra, Groapa Marianelor, cineastul-explorator si-a declarat inca o data prioritatile.

"Oceanul e pe primul loc, iar regia pe al doilea. Dar daca as putea face filme despre oceane, atunci chiar ca as fi fericit", a declarat James Cameron.

De la reuniunea de familie a lipsit insa Leonardo Di Caprio, aflat pe platourile de filmare.

Ca sa marcheze 100 de ani de cand Titanicul si-a inceput calatoria, James Cameron a lucrat impreuna cu 300 de tehnicieni, iar procesul de convertire in format 3D a fost unul anevoios.

Titanicul si-a inceput voiajul fatidic din portul Southampton pe 10 aprilie 1912, iar cinci zile mai tarziu s-a izbit de un iceberg si s-a scufundat in apele inghetate ale Atlanticului de Nord. 1500 de oameni au pierit atunci inecati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO