Filmul care a spulberat toate recordurile la incasari revine in cinematografe in varianta 3D
Titanicul revine pe marile ecrane, dar intr-un format demn de secolul tehnologiei. James Cameron a convertit filmul care i-a adus gloria si un Oscar pentru regie in format 3D.
Premiera mondiala a avut loc la Royal Albert Hall in Londra, iar de pe covorul rosu nu putea lipsi actrita din rolul principal, Kate Winslet.
Filmul apare si cinematografele din Romania pe 6 aprilie.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
In urma cu 15 ani, tragica poveste de dragoste dintre Jack si Rose impresiona spectatorii din toata lumea.
James Cameron a spulberat cu "Titanic" toate recordurile la incasari si s-a ales si cu 11 premii Oscar.
Reunita in formatie aproape completa, echipa de aur si-a adus aminte cum Titanic le-a schimbat cariera.
"A fost o mare parte din viata mea si intr-un fel nici n-a disparut. Oamenii ma tot intreaba: "Cum e sa vorbesti despre Titanic 15 ani dupa?". Dar eu am vorbit mereu despre film, el n-a disparut nicicand", marturiseste Kate Winslet.
Proaspat intors din cel mai adanc loc de pe Terra, Groapa Marianelor, cineastul-explorator si-a declarat inca o data prioritatile.
"Oceanul e pe primul loc, iar regia pe al doilea. Dar daca as putea face filme despre oceane, atunci chiar ca as fi fericit", a declarat James Cameron.
De la reuniunea de familie a lipsit insa Leonardo Di Caprio, aflat pe platourile de filmare.
Ca sa marcheze 100 de ani de cand Titanicul si-a inceput calatoria, James Cameron a lucrat impreuna cu 300 de tehnicieni, iar procesul de convertire in format 3D a fost unul anevoios.
Titanicul si-a inceput voiajul fatidic din portul Southampton pe 10 aprilie 1912, iar cinci zile mai tarziu s-a izbit de un iceberg si s-a scufundat in apele inghetate ale Atlanticului de Nord. 1500 de oameni au pierit atunci inecati.