Time: A murit un muzician al trupei Rolling Stones. Keith Richards: "Am pierdut cel mai mare prieten din lume"

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
Rolling Stones

Conform publicatiei Time, Bobby Keys, saxofonist care a cantat cu Rolling Stones in cele mai mari concerte ale trupei, dar si cu alte nume celebre precum The Who, Lynyrd Skynyrd si John Lennon, a murit la varsta de 70 de ani, pe 2 decembrie.

Potrivit Time, care citeaza Associated Press, Bobby Keys a murit in locuinta sa din Franklin, iar informatia a fost confirmata de un colaborator al muzicianului, Michael Webb.

Una dintre cele mai cunoscute interventii ale sale in muzica trupei Rolling Stones este cea din piesa "Brown sugar", insa el a colaborat si la alte tiluri, precum Can’t You Hear Me Knockin’” si “Sweet Virginia.” Keys a fost in turneu cu Rolling Stones chiar anul acesta, insa la un moment dat a fost nevoit sa se retraga, din cauza problemelor de sanatate.

"Am pierdut cel mai mare prieten din lume si nu pot sa spun cat de trist ma simt acum, chiar daca Bobby probabil mi-ar spune sa fiu mai vesel..." a declarat Keith Richards.

Keys a inceput sa cante cu Rolling Stones in anii '60, colaborand in acelasi timp cu alte doua nume mari: Barbra Streisand si Eric Clapton.

"Bobby a contibuit intr-un fel unic la muzica formatiei inca din anii 1960. Ii vom simti lipsa pentru totdeauna." - se arata intr-un comunicat al trupei Rolling Stones.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO