Mitica Popescu a implinit, marti, 78 de ani. Multi prieteni si multe glume la petrecerea celebrului actor

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Actorul Mitica Popescu a implinit marti 78 de ani. Si-a sarbatorit ziua impreuna cu cei apropiati, la un restaurant din centrul Bucurestiului.

La o varsta respectabila, maestrul Mitica se lauda cu un umor sanatos si succes la doamne, spun amicii sai, care au venit sa-i ureze la multi ani.

Prietenii i-au cantat si i-au urat la multi ani lui Mitica Popescu. Iar cei care nu au reusit sa ajunga, l-au tinut zeci de minute la telefon ca sa-l felicite.

Petrecerea a fost organizata de patronul unui hotel, spune sarbatoritul, in stilul sau inconfundabil.

"Ma invitase deja aici si ca sa nu vin cu mana goala, am venit cu niste prieteni", a povestit cu umor Mitica Popescu.

In plus, sarbatoritul s-a gandit si la un program artistic pentru invitati: "Programul artistic? whiskey. "

Iar prietenii au vrut sa sublinieze calitatile maestrului. De pilda, succesul la femei.

"Are mai mult succes acum decat pe vremuri, ca dovada suntem mai multe doamne, acum lipsesc cateva doamne, dar or sa vina”, a povestit o invitata la petrecere.

"Stie ca-l iubim si il pretuim si nu stiu daca am putea sa facem Craciunul fara maestru, nu-i asa maestre? Sunt copii mici care nu-l stiu foarte bine pe maestrul din televiziune, dar care vin pentru ca maestrul emana atata bucurie”, a explicat un alt invitat.

Cei care n-au apucat sa-l felicite pe indragitul actor, i-au trimis mesaje si cadouri. I-au urat sa fie sanatos si i-au multumit ca ii face mereu sa rada cu glumele sale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO