MASTERCHEF, SEZONUL 5. Marea provocare a concurentilor a fost bucataria Romei antice. Cine a parasit competitia

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14

Au mai ramas doar 7 concurenti in lupta pentru mult ravnitul premiu de la Masterchef! Isadora a parasit competitia, marti seara, dupa o serie de probe care au incins spiritele, dar care au si pus originalitatea si inventivitatea tuturor la incercare.

Marele hop a fost, de aceasta data, bucataria Romei antice, iar gustul... istoriei a dus si la o premiera in acest sezon - victoria echipei rosii. Aspirantii la titlul de Masterchef s-au intors in timp si au fost nevoiti sa isi arate talentul de bucatari in castrul Porolissum din Zalău. Pentru cei peste 150 de luptatori, concurentii au gatit dupa retete din bucataria antica. Proba a incins din nou spiritele. Cele doua echipe au fost stabilite inainte de a merge "pe teren", dupa ce au descoperit "surpriza" din cutia misterelor.

Cei 8 concurenti au lucrat in echipe de cate doi - unul profesor, celalalt ucenic. Cel care a primit rolul de ucenic a avut de reprodus preparatul prezentat de colegul sau atunci cand a intrat in competitie si a primit sortul. Asadar, condusi de Andreea si Tudor, concurentii au incercat sa adune cat mai multe voturi pe campul de lupta. Verdictul a fost dat in ton cu scenariul - in cadrul unei ceremonii specifice acelor vremuri.

In editia de marti seara a emisiunii, mitul sortului rosu a fost spulberat. Echipa albastra a pierdut pentru prima oara, la o diferenta zdrobitoare - a obtinut doar 22 de voturi, fata de 82 cat a reusit sa stranga "adversara". A urmat testul sub presiune. Chiar membrii echipe invinse au decis care dintre ei va trece printr-un nou val de emotii. Pentru departajare, cele doua au avut la dispozitie 15 minute ca sa aranjeze 3 farfurii. Ca sa-l invete o ultima lectie pe cel ce a parasit concursul, chefii au facut o demonstratie in mai putin de 2 minute! La final, juriul a decis ca Isadora trebuie sa renunte la sorț.

Luni, 8 decembrie 2014, la PRO TV, de la 20.30, urmeaza noi provocari la Masterchef.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO