Theresa May îşi asortează de fiecare dată ţinutele sobre cu accesorii. Preţul unui colier

29-03-2019 08:46


Discuţiile serioase legate de Brexit se mai "colorează", pe alocuri, cu bijuteriile purtate de premierul Theresa May. Şefa guvernului britanic adoră modă şi îşi asortează de fiecare dată ţinutele sobre, cu accesorii care ies în evidenţă.

Se remarca, în special, colierele supradimensionate, care aduc o pată de culoare hainelor "serioase" pe care le impune funcţia. Pasiunea doamnei May este "alimentată" de un mic atelier din Florenţa, care se bucura de pe urma atenţiei astfel cucerite.

Fie că le poartă în şedinţele tumultuoase din Parlament, în vizite oficiale sau la întâlniri cu Regina, colierele purtate de Theresa May ies mereu în evidenţă.

Realizate manual şi colorate în nuanţe care mai de care mai îndrăzneţe, bijuteriile aduc la viaţa orice combinaţie vestimentară. Nu sunt create de vreo mare casă de bijuterii, ci provin dintr-un atelier micuţ din Florenţa. Angajaţii au fost în egală măsură surprinşi şi încântaţi să şi vadă creaţiile la gâtul unuia dintre cei ai puternici politicieni ai lumii.

Colecţia preferată a premierului britanic se numeşte Ballsmania şi conţine cercei, coliere şi inele realizate manual din sfere din răşină. Nu conţin substanţe toxice şi nici nichel, iar atelierul care le produce are numai 12 angajaţi.

Cum toţi au aflat despre faimoasa lor clientă din presa, este posibil ca doamna May să îşi cumpere accesoriile de pe internet. Chiar dacă sunt de mare efect, bijuteriile nu au un preţ deloc costisitor, fiecare piesă se vinde cu cel mult 80 de euro. Culmea este ca una dintre colecţiile disponibile se cheama chiar May.

O coincidenţă fericită, spun managerii firmei, care subliniază că respectivele creaţii nu sunt dedicate premierului Marii Britanii.

VIDEO PROTVPLUS.RO