Macaulay Culkin a vrut sa se sinucida din cauza unei femei

17-12-2012 18:01

Macaulay Culkin

In timp ce noi toti urmarim cu placere filmele "Home Alone", care l-au facut celebru in Cetatea Filmului, Macaulay Culkin trece prin momente grele, potrivit prietenilor apropiati.

Acestia sustin ca tanarul actor, care sufera de dependenta de droguri, a incercat sa ia o supradoza din cauza unei femei.

"Ne spunea ca are de gand sa se omoare si ca viata lui pur si simplu nu mai are niciun sens. Cu heroina la indemana, deja intr-o stare euforica, tot repeta ca vrea sa puna punct acestei povesti. Mai luase niste pastile inainte si, cred sincer, ca daca nu eram noi acolo cu el, inima i s-ar fi oprit. Am chemat salvarea, iar cand au ajuns paramedicii era deja intr-o stare grava", povesteste unul dintre prietenii actorului de 32 de ani.

"L-am auzit adesea spunand ca nu mai are cariera si ca, de cand Mila (Kunis) nu mai face parte din viata lui, nu mai are rost sa se straduiasca. Regreta inca faptul ca a fost parasit si are sentimente puternice fata de ea. Cred ca nu face fata sa o vada fericita cu actualul ei iubit si aceasta a fost picatura care a umplut paharul. I-am spus sa mearga la psiholog, dar refuza cu vehementa", a mai spus sursa pentru National Enquierer.

Citeste toata stirea pe www.protv.ro.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO