Survivor 2022. Războinicii au găsit veriga slabă a echipei: „E individualistă” / „Se pune mereu pe primul loc”

Ultima actualizare: 25-01-2022 21:48
razboinicii, survivor
Pro TV

Survivor 2022. Deși părea mult mai închegată, echipa Războnicilor pare să aibă un om care pune piedici întregii trupe.

Ionuț Popa a mărturisit că Ana Dobrovie trage echipa în jos. „Ana e individualistă. Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge”, a spus „războinicul”.

De partea cealaltă, Ana Dobrovie a recunoscut că în echipa lor nu este un vibe bun și că există bisericuțe.

Nici la noi în echipă nu este un vibe bun. Există o singură bisericuță formată din Ionuț, Nedelcu, Alex Delea și Alexandra și Elena, dar nu am o părere proastă pentru ceilalți. Știu că Nedelcu a vorbit despre mine, dar cred că are o inimă de aur, e pâinea lui Dumnezeu”, a spus Ana.

Alexandru Nedelcu:Nu am nimic personal cu Ana, nu am avut nicio divergență... doar că atunci când este vorba despre echipă, ea se pune mereu pe primul loc și pe urmă urmează echipa”.

Cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă, iar un concurent din tabăra Faimoșilor va pleca acasă!

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară (16 ianuarie), în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO