Survivor 2022. Andreea Tonciu și Emil Rengle, la cuțite: „Nu îl mai suport!” / „Îmi vine să-mi fac cruce”

Ultima actualizare: 25-01-2022 22:22
andreea tonciu
Pro TV

Survivor 2022. Andreea Tonciu a aruncat cuvinte grele la adresa lui Emil Rengle, pe care l-a acuzat că a stricat echipa încă din prima zi. „Faimosul” nu a eziat să trimită săgeți.

Andreea Tonciu l-a pus la zid pe Emil Rengle, pe care l-a acuzat că a stricat echipa încă din prima zi.

Această echipă nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri din prima zi. El a stricat echipa, este cel care bârfește cel mai mult. Nu îmi place de el”, a răbufnit Andreea Tonciu.

De aceeași părere este și Otilia Bilionera, care spune că există foarte multă tensiune în echipa lor.

Nu mai avem cum să fim o echipă strânsă, s-au pus cărțile pe față. E foarte multă tensiune între noi. Într-o parte se bârfește de unul, în cealaltă parte de altul și tot asa...”, a reacționat Otilia Bilionera.

CRBL: „Andreea Tonciu m-a șocat la consiliul tribal. Nu a recunoscut că a vrut să fie votată. M-a șocat. Ea a vrut să plece acasă încă din prima zi. Eu înjur doar cânt vorbesc cu ea, pentru că ea doar așa înțelege. Din cauza Andreei, eu nu o cunosc pe Otilia. Încerc să-mi aduc aminte din avion și tot nu-mi aduc aminte”.

Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au intrat în gura lui Emil Rengle

Echipa Faimoșilor este mai destrămată ca niciodată. În episodul de marți, cei mai mulți concurenți au preferat să se bârfească între ei și nu să lucreze la consolidarea grupului.

Astfel, Emil Rengle a purat o discuție cu Elena Chiriac în care i-a spus ce crede despre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera.

În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște "vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus dansatorul profesionist.

Cele două echipe se vor lupta pentru o nouă recompensă extrem de importantă, iar un concurent din tabăra Faimoșilor va pleca acasă!

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară (16 ianuarie), în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO