Superman va fi bisexual. Cu cine are o relație romantică

Ultima actualizare: 12-10-2021 14:29

DC Comics a anunţat că Jonathan Kent, fiul lui Clark Kent, cunoscut ca Superman, şi Lois Lane, va fi prezentat ca bisexual în paginile ediţiei de noiembrie a benzii desenate.

 

În următoarea ediţie, Jonathan va fi prezentat într-o relaţie cu prietenul lui, Jay Nakamura. Povestea este parte din „Superman: Son of Kal-El”, serie ce îl are în prim-plan în timp ce preia pelerina de Superman de la tatăl său, Clark Kent, potrivit News.

DC Comics a făcut anunţul cu ocazia National Coming Out Day, zi dedicată în SUA conştientizării LGBT.

De la lansarea seriei, în luna iulie, Jonathan s-a luptat cu incendiile de vegetaţie cauzate de schimbările climatice, a intervenit într-un atac cu arme de foc la un liceu şi a protestat faţă de deportarea refugiaţilor.

Într-o ediţie mai recentă, el şi Jay, care este reporter, au devenit prieteni.

DC Comics a spus că cei doi vor avea o relaţie romantică în a cincea ediţie, după ce Jonathan face tot posibilul să salveze pe oricine.

 

În ciuda ”trolilor”, reacția a fost pozitivă

 

Detaliile acţiunii nu au fost dezvăluite, însă primele imagini dezvăluite îi arată pe Jonathan şi Jay sărutându-se.

Scriitorul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i-a fost oferită slujba, a reflectat asupra a ceea ce Superman ar trebui să fie astăzi.

„Mi-am dat seama că ar fi o ocazie ratată dacă îl înlocuim pe Clark Kent cu un alt salvator alb heterosexual”, a spus Taylor. Spre surprinderea lui, înainte de a înainta ideea ca Jon să fie bisexual, DC Comics i-a comunicat faptul că se gândea deja la asta.

El a spus că, în ciuda criticilor primite pe reţelele de socializare din partea „trolilor”, reacţia la această poveste a fost predominant pozitivă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO